avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... care sunt cei mai buni avocati din Romania(Bucuresti) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

care sunt cei mai buni avocati din Romania(Bucuresti) pe drept penal,mai degraba pe procedura penala?

ma intereseaza atat un avocat penalist care sa aiba si niste relatii?este vorba de o contestatie la executare,sentinta a fost casata;(3 ani cu executare)s-a facut apel peste termen,s-a obtinut suspendarea executarii,insa nu s-a anulat mandatul de executare,sentinta,nefiind definitiva,cu recurs;inculpatul a fost retinut si incarcerat;de 3 luni se tergiverseaza si nu este judecat pentru contestatia la executare,iar instantele isi paseaza una alteia competenta,aceasta fiind declinata de 3 ori,pana la mutarea actuala;la ultimul termen iar nu s-a judecat ptr k de la instanta de executare nu au sosit relatiile oficiale;tot aici a fost si prima declinare,complet ilegala,s-a judecat fondul si nu s-a ridicat exceptia de necompetenta teritoriala;avocatii nu au cerut si anularea mandatului cat a fost liber,spunand k se subintelege,iar acum au mers pe contestatia la executare(ar 461),sentinta nefiind definitiva;problema este k peste o luna se judeca recursul dosarului pe fond,se tergiverseaza totul si practic nu este judecat;plz,am nevoie de un alt avocat,care sa obtina un termen prin preschimbare mai scurt,desi mai este unul peste cateva zile la o instanta din provincie,unde sigur vor declina competenta ptr k a fost deja mutat,desi dosarul a fost depus in momentul detinerii pe aceasta raza teritoriala;va multumesc anticipat !
Domnul Ion Neagu nu cred ca mai are nevoie de prezentari sau recomandari. Acest profesor este si va ramane in istorie, el a indrumat zecile de generatii de juristi si continua sa o faca. Este un avocat care intotdeauna si-a facut treaba cu un profesionalism desavarsit si nu a intrat niciodata in scandaluri, nu se poate spune ceva de rau la adresa domnului profesor.
Si da, dupa tratatele domului Ion Neagu se interpreteaza procedura din Romania, acest lucru il situeaza deasupra tuturor avocatilor.
multumesc!!!!:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,as dori si eu o parere irina028 irina028 am si eu pe cineva care este arestat de un an si 7 luni si inca nu este definitiv,a fost arestat pentru omor,era consumator de droguri,si impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Despre exceptii ContSters183043 ContSters183043 Daca ma poate ajuta cineva cu o opinie pertinenta multumesc anticipat Am cateva procese cu autoritatile publice locale. Procese care in mod normal se ... (vezi toată discuția)
Procedura studiere dosar de la procuratura valceanul valceanul Buna ziua, Care este procedura prin care poate fi studiat un dosar, de catre partea vatamata, dosar care se afla la parchet ? Se face vre-o cerere, ... (vezi toată discuția)