tocmai asta este problema ,cand platim impozitele nu se primeste nici o factura in care sa se scrie pt ce se plateste impozitul .cand platim ne cauta in calculator ,ne calculeaza pe loc cat trebuie sa platim si ne elib chitanta atat
pentru ca sa l declar pierdut trebuie sa am vreo copie a TP ?sau scriu ca am pierdut titlu de proprietate pe numele x ,eu in calitate de mostenitor al declar pierdut?si atat?
daca il actionez in instanta trebuie sa timbrez la valoare ,un hectar costa aprox 10.000.ron iar eu am vazut spete in care se respinge cererea pe motiv ca nu am un exemplar la chitanta de vanzare .daca timbrez cum recuperez banii?
de la Ocpi pot solicita o copie .dar la ce imi foloseste daca nu am originalul?iar la Comisia Judeteana ce trebuie sa cer?ajutor nu mai stiu ce sa fac?
Un teren extravilan a fost vandut in anul 2006 cu chitanta de mana de unicul mostenitor in prezenta a 2 martori catre primarul localitatii cu o suma foarte foarte mica.Nu s-a invocat nici un certificat de mostenitor chiar daca la momentul acela exista,nu s-a dat un exemplar si vanzatorului a chitantei , s-a inmanat titlul de proprietate pe numele defunctei in original catre cumparator si atat . Conform art 2 (1) legea nr 247 /2005" terenurile cu sau fara constructie ...pot fi instrainate intre vii prin acte juridice in forma autentica sub sanctiunea nulitatii absolute "intrebarea mea este ce trebuie sa fac unde trebuie sa ma adresez ,sa- i dau banii inapoi nu vrea .ce pasi sa urmez nu stiu ,avand in vedere ca nu pot obtine nici un act cu privire la terenul respectiv pt ca el este primar in functie si ma expediaza mereu.nu am decat certificatul de mostenitor pe acel teren atat.