Tatal copilului meu nu plateste pensia alimentara regulat. Astfel a acumulat restante, el platind anumite sume, dar "uitand" de anumite luni cand nu a avut "chef" sa plateasca. Mai exact in anul 2010 l-am reclamat la politie pentru neplata consecutiva a 3 luni. Agentul de politie care s-a ocupat de rezolvarea cazului a recuperat doar plata pe 2 luni, ramanand 1 luna din cele 3 plus luna in care se rezolva cazul. De atunci tatal fetitei plateste doar cuantumul aferent unei singure luni. Eu cum pot sa recuperez acele restante. Mentionez ca tatal nu contribuie cu absolut nimic altceva la cresterea si educatia fetitei, ba chiar are comportamente care afecteaza imaginea fetitei si chiar si nici pensia nu o plateste cu regularitate. Va multumesc!
As vrea sa-mi raspunda cineva daca este corect, legal ca tatal fetitei mele, sa scada din suma pensiei alimentare taxa de expediere a acesteia. Adica trimite fetitiei cu atat mai putin cu cat trebuie el sa plateasca la expediere. Sper ca am fost destul de explicita.