avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa pentru expedierea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa pentru expedierea pensiei alimentare

As vrea sa-mi raspunda cineva daca este corect, legal ca tatal fetitei mele, sa scada din suma pensiei alimentare taxa de expediere a acesteia. Adica trimite fetitiei cu atat mai putin cu cat trebuie el sa plateasca la expediere. Sper ca am fost destul de explicita.
Nu este nici corect nici legal. El trebuie sa suporte cheltuielile de trimitere a pensiei de intretinere, iar de trimis trebuie sa trimita cat i-a fixat instanta nu cu reducere.
nu este legal, pensia se plateste intreaga, dupa cum a hotarat instanta. nu intereseaza cat cheltuieste dansul cu expedierea ei
Nu este legal şi cu atât mai mult, nu este normal să oprească din pensia de întreţinere cheltuielile de expediere. Pensia de întreţinere este obligaţia sa legală faţă de minor.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)
Am o decizie definitiva eliberata acum 10 ani în italia în ... Delia1585 Delia1585 Am o decizie definitiva eliberata acum 10 ani în Italia în urma căreia, tatăl trebuia sa plătească o anume pensie alimentara lunara fetiței. Tatal a ... (vezi toată discuția)
E bine sa trimit bani prin posta pentru copil chiar daca divortul nu a fost pronuntat? cristibox cristibox atat eu cat si sotia am introdus actiune de divort.Pana se stabileste pensia alimentara,prin hotarare definitiva este bine sa trimit bani prin posta pentru ... (vezi toată discuția)