avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Activitate elena_crys

Activitate elena_crys

Discuție fisa fiscala
Imi poate spune cineva cum pot face rost de fisa fiscala de anul trecut?Se poate de la finante
Răspuns la discuția Inselatorie pe internet
Daca le trimit coletul inapoi prin posta,acesta trebuie pus cu plata ramburs sau cum se procedeaza,ca imi este teama ca daca il pun fara ramburs poate ei nu imi mai dau banii inapoi. Din cate stiu daca este cu ramburs ei nu pot ridica acel colet fara sa il plateasca,si eu vreau sa pun ramburs suma care am dat-o eu pe telefon,nu?
Răspuns la discuția Inselatorie pe internet
"Aceasta instiintare trebuie redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului." Imi cer scuze dar nu sunt sigura ca inteleg la ce va referiti!

Ar trebui sa te trimit un e-mail in care sa-i anunt ca renunt la produsul lor si ca ei sunt obligati sa imi dea banii inapoi?

Răspuns la discuția Inselatorie pe internet
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra.Maine intentionez sa contactez firma respectiva si sa le spun ca nu imi trebuie telefonul schimbat,imi vreau banii inapoi! Si coletul am sa il trimit prin posta,si am sa-l platesc eu! Sper sa nu apara alte complicatii,pentru ca m-am saturat de cate telefoane le-am dat,si cate e-mailuri le-am trimis sa-i intreb cand va ajunge coletul la mine.
Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care am incercat sa sun de pe el,nu ma puteam intelege cu persoana cealalta din cauza telefonului meu care bazaia ingrozitor.Pe site spunea ca garantia consta in inlocuirea telefonului(eu in colet nu am primit decat factura telefonului,nici urma de garantie) dar sincer eu nu vreau altul,eu imi vreau banii inapoi.Mi-am comandat telefonul acum 2 saptamani si un pic,si vroiam sa il fac cadou.Cei de la firma respectiva au zis ca am sa primesc coletul in maxim 10 zile,si bineinteles ca a trecut mai mult de atat. In cazul returului eu trebuie sa platesc si transportul,de parca eu am vreo vina ca ei isi bat joc de oameni...telefon nou,scos din cutie,sa nu functioneze,si nici nu avea tot ce scria in descriere ca are. Sunt sanse sa imi primesc banii inapoi?
Răspuns la discuția evaziune fiscala
Nu era vorba de contract,trebuia sa semnez o instiintare,si preavizul.M-au bagat in preaviz 20 de zile,motivul fiind restructurarile si situatia financiara a firmei.

Eu in cazul acesta pot lua somaj?Am vazut la actele necesare pentru somaj ca imi trebuie stagiul de cotizare de la AJOFM de care apartine unitatea, pentru somerii care au lucrat
la o unitate situată în alt judet.Eu lucrez in alt judet,dar si firmele la care am lucrat pana acum sunt din alt judet.In ultimele 24 de luni am lucrat la 3 firme care au punct de lucru unde am lucrat eu ,dar sediul firmei era in alt judet.
Răspuns la discuția evaziune fiscala
Tocmai am aflat ca trebuie sa semnez un alt contract,foarte urgent, la locul de munca..unde am mai semnat unul cand m-am angajat.Cand m-am uitat pe contactul meu vechi am observat ca nu are pe el nici o stampila de la ITM sau vreun nr de inregistrare.Cum pot afla daca am lucrat cu in conditii legale?

Ma gandesc ca ar trebui sa merg la ITM cu CI si sa vorbesc cu ei.

Este cumva normal sa semnez 2 contracte avand in vedere ca nu s-a schimbat nimic?
Răspuns la discuția evaziune fiscala
Imi puteti spune va rog,in cazul in care plec cu demisie fara preaviz,zilele de concediu imi sunt platite?
Răspuns la discuția evaziune fiscala
Va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat.Urmeaza sa imi dau demisia si vad atunci.Am sa fac si petitii si sesizari la Garda Financiara si la Politia - Serviciul de Investigare a Fraudelor.
Răspuns la discuția evaziune fiscala
20 de zile este preavizul in contractul pe care l-am semnat eu.

Nu stiu daca are vreo relevanta dar eu in tot acest timp de cand lucrez aici,nu am semnat nici un stat de plata,nimic...banii sunt virati pe card si atat.