avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate marianne29

Activitate marianne29

Discuție succesiune
Buna ziua am si eu o problema,am acte de prorietate pe numele bunicilor la terenuri bunici au avut 3copii au murit si bunici si copii am ramas doar nepotii,acum eu vreau sa fac acte la terenu meu o parte sa il vand am un frate si un verisor plecati ma pot imputernici pe mine?si cu acordul tuturor pot vinde terenu la prima infatisare?ce acte imi trebui?trebui succesiunea facuta?care sunt pasi? Multumesc anticipat

Buna ziua.acum 1 luna ne.am mutat dintr.un duplex deoarece nu mai puteam plati chiria.am locuit cu 2 studente fara sa incheiem un contract de inchiriere.proprietarul este director la banca.nu am achitat intretinerea pe febru
arie deoarece nu mai am bani si am achitat singura chiria pe ultima luna deoarece celelalte fete nu au vrut sa mai plateasca.ma suna zilnic sa imi spuna sa achit si sa ii dau pe 2 zile din luna martie cat am mai stat 150 ron ,chiria lunara fiind de 650 ron.refuz sa achit si intentionez sa imi schimb nr de telefon.cand am plecat din apartament a spus sa achitam ptr a nu se ajunge mai departe.ce se poate intampla?nu are datele noastre,nu stie unde ne.am mutat fiecare.in plus,nu ar trebui sa ma "streseze" doar pe mine ptr ca nu am locuit numai eu in ap acela.pana unde se poate ajunge?politia se implica?va multumesc