avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua am si eu o problema,am acte de prorietate pe numele bunicilor la terenuri bunici au avut 3copii au murit si bunici si copii am ramas doar nepotii,acum eu vreau sa fac acte la terenu meu o parte sa il vand am un frate si un verisor plecati ma pot imputernici pe mine?si cu acordul tuturor pot vinde terenu la prima infatisare?ce acte imi trebui?trebui succesiunea facuta?care sunt pasi? Multumesc anticipat


Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:44, 15 Aprilie 2011
in calitate de nepot, pentru deschiderea succesiunii aveti nevoie de acte de proprietate a bunurilor imobile, actele de nastere si deces a celor trei copii decedati precum si de actele de stare civila a nepotilor aflati in viata. dupa dezbaterea succesiunii, daca si ceilalti comostenitori doresc, va pot imputernici sa vindeti bunurile imobile distribuind pretul conform cotelor care se cuvin fiecaruia
Ce figureaza in evidentele de rol fiscal si agricol? S-au platit impozitele? Nu este o speta usoara, aveti de alergat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica mostenire michele barbalata michele barbalata este vorba de casa bunicilor, bunica l-a luat bunicu cu un copil,au facut o casa si inca 3copii inpreuna.Bunici au murit de batrinete, dupa care si copii. Am ... (vezi toată discuția)
Succesiune/testament ramona_30 ramona_30 Buna seara! As avea doua intrebari: 1. Exista un teren cumparat de cea de a doua sotie a bunicului in timpul casatoriei cu acesta. Ea si-a lasat prin ... (vezi toată discuția)
Titlu pe bunica decedata succesiune nu madriana57 madriana57 Exista titlu pe bunica pe 14 ari teren. Nu s-a facut succesiunea dupa bunica.Bunica a avut 8 copii si mai traieste unu. Suntem 15 nepoti dar nimeni nu face ... (vezi toată discuția)