avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o mica mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o mica mostenire

este vorba de casa bunicilor, bunica l-a luat bunicu cu un copil,au facut o casa si inca 3copii inpreuna.Bunici au murit de batrinete, dupa care si copii. Am ramas un singur nepot de la unu din cei 3 copiii si doua nurori de a bunicidar nu au avut copii , plus 3copiii de la copilul bunicului cum ar trebui sa procedam cu mica mostenire,VA MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 09:28, 5 Februarie 2011
Sa apelati la serviciile unui notar care va proceda la deschiderea succesiunii.
Va duceti la notar toti , deschideti succesiunea si notarul va sti ce sa faca.Cel mai bine ar fi sa vindeti propietatea si in functie de cota parte ca revine fiecaruia sa impartiti suma obtinuta!Exista posibilitatea sa va folositi toti de mostenire...ex: in vacante.Situatia dv. este discutabila...porneste in primul rand de la nevoile celor care vin la mostenire!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune costelpandele costelpandele Buna ziua in urma cu multi ani a murit bunicu ramanand sotia cu doi copii s-a deschis succesiunea unul din copii a renuntat la partea lui ramanand sotia si cu ... (vezi toată discuția)
Cota parte mostenire casutza casutza Buna ziua, Va rog mult o lamurire pentru urmatoarea situatie: In prezent bunici decedati cu 2 copii in viata si unul era decedat la moartea ultimului ... (vezi toată discuția)