Buna seara,
Dupa cum spune si titlul subiectului, sunt interesat sa achizitionez cursuri universitare, manuale, tratate in limba romana pentru materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal necesare in vederea pregatirii pentru examenul de admitere la barou.
Nu am sa specific acum autori preferati sau detalii despre preturi.
Ma voi pronunta dupa ce voi primi oferte.
Multumesc anticipat.
Pai spuneti-mi dvs. va rog ce-ar trebui sa mai scriu ca sa fiu sigur ca odata cu semnarea imputernicirii voi avea exclusivitate, va rog.
Multumesc.
Am mai scris si
Împuternicitul(a) se obligă să efectueze acte şi fapte de comerţ în numele şi pe contul nostru, după cum urmează:
- negocierea contractului cu o firma de organizare evenimente;
- semnarea contractului cu o firma de organizare evenimente;
- negocierea şi semnarea contractului să se concretizeze într-un singur act juridic.
Actele juridice încheiate de împuternicitul(a) pentru realizarea afacerii încheiate vor fi semnate numai în calitatea sa de reprezentant al nostru, aceasta prezentând, la cerere, împuternicirea sa.
Ar mai trebui scris si altceva ?
@vladfesan: de ce nefericita ?
Buna ziua,
Daca intr-o imputernicire intre o persoana, reprezentant al unei institutii si o alta persoana scriu: "Actele făcute de către împuternicit(ă), în limitele puterilor primite, sunt opozabile terților." mi-ar asigura asta o exclusivitate pentru organizarea unui eveniment ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Sunt absolut de acord cu dvs. din punct de vedere al remuneratiei, dar pana la un punct. Nici nu indraznesc sa ma gandesc la salariile care se practica in multinationale spre exemplu dar nici nu stiu cum ai putea supravietui o luna cu salariul minim pe economie.
Sa inteleg ca recomandarea dvs. ar fi sa "aplic" pentru functia de grefier de sedinta in cadrul unei judecatorii ?
Buna seara,
Deschid acest topic in speranta ca voi putea obtine de la dvs. niste informatii cu privire la functia de grefier, in urma absolvii Scolii Nationale de Grefieri, deci nu vorbim de admitere directa pe post.
Observ pe website-ul SNG ca in urma absolvirii cursurilor, poti inainta o cerere spre unde ai vrea sa-ti desfasori meseria. Vorbesc aici de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Curtile de Apel (cu Judecatoriile si Tribunalele aferente) si Parchetele de pe langa Curtile de Apel si de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie(DNA si DIICOT).
Dar totusi care e diferenta ? Sunt mai bine platite anumite posturi ? Ai avantaje daca activezi intr-un alt judet fata de cel de domiciliu ?
O alta intrebare ar fi care e diferenta dintre grefieri, grefieri statisticieni, grefieri documentaristi.
Despre salariu se vorbeste la
art 60 din legea 567/2004 astfel: (1) Pentru activitatea desfasurata, personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe lânga acestea are dreptul la o salarizare stabilita în raport cu nivelul instantei sau parchetului, cu functia detinuta, cu vechimea în munca si în specialitate, precum si cu alte criterii prevazute de lege.
Dar totusi ce inseamna asta ? Daca perioada de scolarizare se ia in calcul ca fiind vechime in functie (6 luni) + sa zicem ca a absolvit cu media generala 7 SNG-ul (alte 6 luni la vechime) care va fi salariul pe fiecare categorie in parte ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Alte pareri referitoare la acesta intrebare ? :)
Problema este ca procesul este la al 3 lea termen. Se mai poate cere amanarea pe motivul spus de dvs. ?
Nu, nu a primit niciun exemplar al cererii de chemare in judecata, dar avand scris numarul unic al dosarului, am intrat pe site-ul judecatoriei Roman, si asa scria acolo.
Problema este ca nici eu si nici el nu putem merge la Roman, la acea data si clar pana data de 3 nu este timp, din pacate.