Buna ziua,
Bunicul meu este chemat intr-un proces "actiune in anularea titlului de proprietate" avand calitatea de parat.
Reclamant este sotia unui frate de-al bunicului meu, care a decedat in 2005, fratele fiind singurul ce avea act de mostenire/proprietate asupra acelui teren.
Obiectul cauzei este o mostenire.
Mentionez ca bunicul meu nu are niciun fel de act pe niciun metru patrat dinr acel teren.
Din cunostintele mele dobandite in facultatea de drept, consider ca as putea face o intampinare instantei prin care sa mentionez ca bunicul meu nu are calitate procesuala. Spuneti-mi va rog daca ma insel, si daca nu ajutati-ma va rog sa fac aceasta intampinare.
Multumesc anticipat.
Bunicul dv. a primit un exemplar din cererea de chemare in judecata?! ati vazut titlul respectiv?!
Parerea mea este ca nu cunoasteti suficient situatia. Eventual mergeti la arhiva, imputernicit de bunic, si vedeti dosarul, si apoi formulati intampinarea..
Nu, nu a primit niciun exemplar al cererii de chemare in judecata, dar avand scris numarul unic al dosarului, am intrat pe site-ul judecatoriei Roman, si asa scria acolo.
Problema este ca nici eu si nici el nu putem merge la Roman, la acea data si clar pana data de 3 nu este timp, din pacate.
Puteti cere o amanare, cu aratarea motivelor pt care nu va puteti prezenta (adica bunicul), si in care sa invederati ca nu ati primit nici un exemplar al actiunii...nu stiu ce alta idee sa va dau, daca nu stim exact despre ce este vorba...poate a existat o mostenire ceva, si matusa respectiva incearca sa-l inlature pe bunicul dv de la mostenire, nu stiu...