avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Chemat in proces, actiune in anularea titlului de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Chemat in proces, actiune in anularea titlului de proprietate

Buna ziua,
Bunicul meu este chemat intr-un proces "actiune in anularea titlului de proprietate" avand calitatea de parat.
Reclamant este sotia unui frate de-al bunicului meu, care a decedat in 2005, fratele fiind singurul ce avea act de mostenire/proprietate asupra acelui teren.
Obiectul cauzei este o mostenire.
Mentionez ca bunicul meu nu are niciun fel de act pe niciun metru patrat dinr acel teren.
Din cunostintele mele dobandite in facultatea de drept, consider ca as putea face o intampinare instantei prin care sa mentionez ca bunicul meu nu are calitate procesuala. Spuneti-mi va rog daca ma insel, si daca nu ajutati-ma va rog sa fac aceasta intampinare.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LaurentiuAsaftei , utilizator 13:25, 27 Octombrie 2011
Bunicul dv. a primit un exemplar din cererea de chemare in judecata?! ati vazut titlul respectiv?!
Parerea mea este ca nu cunoasteti suficient situatia. Eventual mergeti la arhiva, imputernicit de bunic, si vedeti dosarul, si apoi formulati intampinarea..
Nu, nu a primit niciun exemplar al cererii de chemare in judecata, dar avand scris numarul unic al dosarului, am intrat pe site-ul judecatoriei Roman, si asa scria acolo.
Problema este ca nici eu si nici el nu putem merge la Roman, la acea data si clar pana data de 3 nu este timp, din pacate.
Puteti cere o amanare, cu aratarea motivelor pt care nu va puteti prezenta (adica bunicul), si in care sa invederati ca nu ati primit nici un exemplar al actiunii...nu stiu ce alta idee sa va dau, daca nu stim exact despre ce este vorba...poate a existat o mostenire ceva, si matusa respectiva incearca sa-l inlature pe bunicul dv de la mostenire, nu stiu...
Problema este ca procesul este la al 3 lea termen. Se mai poate cere amanarea pe motivul spus de dvs. ?
[ link extern ]
Numar dosar : 3658/291/2011

Alte discuții în legătură

Mai pot depune intampinare? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de termenul de depunere al unei intampinari. Mama mea este mostenitoarea (alaturi de alti mostenitori) a doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire nedezbatuta, probleme servitute dana61 dana61 Am mostenit un teren agricol de la parinti . Am impartit terenul frateste cu ceilalti mostenitori dar fara a merge la notar sau instanta deoarece fratii mei nu ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor anulat parola16 parola16 Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 1- al ... (vezi toată discuția)