pentru inceput...dora hartii; urmand ca, ulterior sa achizitionam si cisterne;
cel mai pobabil acesta este scenariul.
Insa, as vrea sa studiez din punct de vedere legal, astfel incat, atunci cand vom analiza toate aspectele, sa stim la ce sa ne asteptam; pentru ca, ar fi posibil sa ne achizitionam si cisterna chiar dintru inceputul afacerii, daca analizele vor arata ca asa ar fi mai eficient.
nu la pompa; cumpar dintr-o parte si revand; cu ridicata
Buna seara,
ma poate ajuta cineva cu niste informatii: as vrea sa fac comert cu motorina; nu intentionez sa stochez , astfel incat sa fie nevoie de autorizare de antrepozit fiscal (probabil, nu sunt sigura si nici nu am reusit sa ma descurc prin legi); prin urmare, as avea nevoie de vreo autorizatie?!
multumesc pentru...pareri.
sincer nu am inteles mare lucru; lucrul cert pe care il deduc din conversatii din topicul citat este ca nu exista o regula, stabilita printr-o lege sau procedura.
eu, m-am gandit ca poate functiona si aici ca si la stat: am achitat datoria, ca sa nu mai acumulez penalitati iar, ulterior, am achitat si penalitatile.
In felul acesta de a stinge creantele in functie de vechime )iar cand spuncreante ma refer la datorie+penalitati), sansele sa ajungi la zi din sume, cum spuneam, relativ mici, sunt, la randul lor, foarte mici; mi se pare ...neproductiv pentru ambele parti, si pentru mine, care mai aman achitarea datoriilor pentru ca ma voi stradui sa strang banii sa achit totul o singura data si pentru asociatie pentru ca....aman sa mi platesc.
Inca o data, multumesc tuturor pentru pareri
Buna ziua,
va rog frumos, daca ma puteti ajuta, am urmatoarea problema:
am datorii catre asociatia de proprietari, in cuantum de 1600 lei si penalitati de 500 lei; am mers sa achit 800 lei din datorie, insa am primit o chitanta in care mi se achita 400 lei din datorie si 400 lei din penalitati. Raspunsul primit de la casiera a fost ca "asa este softul". In acest fel, achitand sume, relativ mici in comparatie cu restanta nu mai reusesc niciodata sa scap de datorii, deoarece, tot timpul imi va ramane cate ceva care sa acumuleze penalitati.
Intrebarea este daca acest lucru este legal, iar daca nu, ce lege as putea invoca. Multumesc