avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate barbus

Activitate barbus

OK!
Se pare ca pe forumul asta toata lumea se pricepe dar nimeni nu este constant in a explica pana la capat.
Iar avocatii...daca vor sa-si racoleze clienti de pe acest site ar fi bine sa demonstreze ca ii merita....
Cum m-ar putea convinge pe mine un avocat sa-l consult contra unui tarif sau sa-l angajez daca vine si scrie aici ceea ce stiu si eu..ptr ca am si in forma tiparita si in forma electronica noul cod de procedura penala?
Deci: NU MAI RASPUNDETI CA -ATI LAMURIT!
Rectific!
Daca NU sunt deplinite conditiile prevazute ptr caile de atac extraordinare..ce are de facut partea nemultumita de sentinta pronuntata la fond si care este definitiva?!
Multumesc celor binevoitori in a raspunde
Buna!
As vrea sa stiu daca dupa intrarea in vigoare a noului cod de pr. pen, cu modificarile facute prin Legea 202/2010, in cazul plangerilor(278.ind1) facute la judecatorie, si ca urmare a pronuntarii unei sentinte definitive..exista o cale de atac ordinara?!

Adica recurs!
Sau numai contestatie in anulare/revizie?!
Daca recursul(simplu) a fost introdus...ce sentinta poate pronunta tribunalul? de inadmisibilitate??!!!
Pe de alta parte, daca sunt indeplinite conditiile prevazute ptr caile de atac extraordinare..ce are de facut partea nemultumita?!
Poate imi raspunde cineva.