avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Ieseanul

Activitate Ieseanul

Am primit raspuns de la ITM Suceava,pozitiv ,au verificat in limita lor de competenta sesizarea mea si au obligat cu termen 15 mai sa achite salariul cu mentiunea ca eu sa ma prezint la sediu.Aici este problema pentru ca cei de la SC (am obsevat ca a fost editat numele firmei in cauza) conform raspunsului ITM au avut nerusinarea sa spuna ca nu am predat inventarul in situatia in care am predat pe baza de proces verbal catre noul angajat supravegheat de reprezentantul S. I ..trimis de D D toate instrumentele primite la angajare inclusiv automatele de cafea si autoturismul.Firma asta nu este normalaIa.Inventarul a fost preluat la Iasi si in consecinta predat la Iasi. Se agata de orice pentru a sicana fostii angajati.

In concluzie daca mai sunt persoane cu probleme asemanatoare sa transmita postal o sesizare catre ITM Suceava ,sper sa nu gresesc dar consider ca raspunsul pe care mi l-au furnizat la sesizarea mea a fost profesionist .
Ziua buna ,sunt din iasi.Am lucrat si eu 2 luni la teparii de la [editat] dupa prima luna am cerut demisia:trebuia sa pun benzina din banii mei,cota alocata nu ajungea,erau mereu erori in sistemul informatic cu lipsuri de numerar ,am gasit aparate deschise la locatie ,am intocmit proces verbal cu reprezentant de la suceava si nu lau luat in seama,am schimbat marfa din automate care avea excremente de soareci etc .si mi-au imputato la sfarsit.Am primit si eu notificarea respectiva in loc de drepturi salariale,cunosteam de la colegi ca se poate intampla asa ceva adica este de notorietate in randul angajatilor sau fostilor angajati ca nu se da ultimul salariu(.Am vb cu un coleg din Barlad care fusese scos lipsa la cafea ,dar surpriza :Nu a avut cafea in gestiune ..).La o verificare simpla a incasarilor si depunerilor de numerar am descoperit ca nu luasera in calcul 650 lei depuneri de numerar .Am facut o sesizare la ITM ,am solicitat toate documentele semnate la angajare,aviz metrologic pentru automate,recalcularea gestiunii.Astept raspuns.am sa fac si la ANSVA ,pentru ca ei nu cred ca produsele din automat au fost schimbate.Am vazut ca mai sunt persoane in aceasta situatie ,daca aveti timp si interes ar trebui sa intensificam actiunile .Toate bune .id .mess.armandskynet