Va salut.
Stiu ca sunt nenumarate topic-uri cu acest subiect, insa nu am reusit sa gasesc raspunsul pana acum.
Ca multi altii, am si eu o problema cu cei de la C.arpatica.
In data de 06.02.2011 conduceam autoturismul meu pe un drum judetean din Dambovita(eu sunt din Mehedinti) cand , o tanara femeie m-a lovit din spate cu autoturismul ei.
Initial a tipat la mine ca sunt de vina, dar nu am luat-o in seama, deoarece avea si semnul de incepator in geam, si am sunat la politie(SNUAU 112) .
A venit o echipa de politie, a constatat accidentul, a lamurit-o pe doamna/domnisoara ca vina ii apartine, dupa care am intocmit formularul de constatare amiabila. Politistul, in acest caz, nu a mai intocmit proces verbal .
Ne-am prezentat amandoi in cursul saptamanii la societatea de asigurari, unde am deschis dosarul de dauna.
Dupa aproximativ 10 zile, am primit urmatorul raspuns:
se respinge la plata cererea de despagubire intrucat:
-Avarile nu sunt complementare -Avarile sunt produse in alte conditii decat cele
descrise in dosarele de dauna
Ca urmare, am depus o cerere de reanaliza a dosarului, care a avut acelasi rezultat.
Am depus chiar si la CSA reclamatie, insa mi-au raspuns ca trebuie sa rezolv problema eu cu asiguratorul, ca ei nu se baga.
In urma accidentului, m-am ales cu portbagajul indoit, bara rupta, aripa stanga spate indoita, o tripla sparta si altele. Este vorba de un Opel Astra G, pe care l-am reparat deja cu banii mei (de fapt m-am imprumutat, fiind elev nu am nicio sursa de venit) .
Imi pare rau ca am scris atat de mult, probabil trebuia sa fiu mai scurt si la obiect, insa am nevoie de ajutor sa stiu ce as putea sa fac mai departe.
Va multumesc.