avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate adrianmihai

Activitate adrianmihai

am facut cerere de reexaminare si am specificat ca sunt singurul platitor al creditului am anexat si adeverinta de salar si chitanta de la banca care atesta ca tot salariul il dau pe rata si nu am posibilitatea de a plati APJ.
am impresia ca nici nu au citit cererea de reexaminare.
Oricum va multumesc.
Va doresc multa sanatate.
am achizitionat in timpul casatoriei un ap. cu 2 cam prin credit ipotecar in 2008 creditul fiind pe numele meu cu avans de 11000 euro si restu din banca de 54000 de CHF ,impreuna cu fosta sotie ,ea fiind doar girant ipotecar, am divortat in 2009 si de atunci suport toate cheltuielile privind ratele creditului.la partaj am cerut judecatoriei conform OUG nr. 51/2008 Art. 8 alin 3 ajutor public judiciar ,timbrul judiciar fiind de 4500 lei ,fiind bugetar scazandu-se salariul ,pensia alimentara pentru copil si avand rata de 400 chf iar salariul meu se duce tot pe rata nu inteleg de ce judecatoria Oradea imi percepe timbrul judiciar pe datoriile care le am in banca,judecatoria refuzandu-mi acordarea ajutorului publ.judiciar.
Daca as plati timbrul judiciar as fii in situatia in care nu as mai putea platii ratele.
in speranta unui sfat Va multumesc anticipat.