Pompierii au scris pe procesul verbal ca incendiul a fost izbucnit de la funigine arsa ! Si comandatul de la pompieri a spus ca ceva nu este in regula ! Iar asigurarea a fost pe casa si pe bunuri ! Nu a fost ptr firme sau persoane juridice ! Deci a fost o asigurare normala !Am luat legatura cu persoana care a facut asigurarea ,a spus ca nu este in regula cu cei de la Bucuresti si era normal sa ma despagubeasca !Cand am vb cu doamna care sa ocupat de dosarul meu ,mi-a spus ca daca era paguba mai mica ,atunci ma putea despagubea..dar fiind paguba mare imi garanteaza ca 50% il aproba ,50% nu ! Si mi-a reprosat ca de ce am facut reclamatie la Csa ptr ca tot la ei ajunge !
Ma numesc Murgoci Vasilica ,locuiesc in Cristian ,jud Brasov! in data de 26-10-2010 am avut incendiu la casa ! Mi-a ars tot acoperisul ,mi-a cazut si un tavan din casa !Am avut asigurare la BCR VIENNA INSURANCE GROUP !A venit constatatorul ,a evaluat pagubele ,mi-a spus ca firma de asigurari nu e obligata sa ma despagubeasca si mi-a spus sa astept acasa raspuns de la Bucuresti ! Timp de 3 luni nu am primit nici un raspuns !Am insistat cu telefoane ,si mi- a spus ca 50%imi garanteaza ca primesc banii si 50% nu ! De atunci nu am mai putut sa iau legatura cu nimeni de la Bcr ! Am facut reclamatii la CSA si raspunsul lor a fost sa ii dau in judecata ! IDupa iar inca 3 luni cei de la Bcr mi-a trimis prin posta o hartie in care spune ca dosarul imi este respins! Eu sunt pensionata din 1992 pe caz de boala cu o pensie de 350lei .Eu nu bani de avocat ptr ai da in judecata pe Bcr ! De la incendiu si pana in ora actuala casa sa deteriorat si mai rau !Ce as putea sa mai fac ? Eu am avut asigurate si bunurile din casa si casa ! Astept un raspuns ! Va multumesc !