avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate vodaro

Activitate vodaro

Multumesc tuturor pentru informatii !

Credeti ca ar fi utila/necesara notificarea angajatorului inainte de initierea actiunii in instanta ?
Credeti ca pot initia personal aceasta actiune sau este recomandabila apelarea la un avocat? Cheltuielile cu avocatul pot fi solicitate de la parat ?
Deoarece sunt in preaviz nu este oare mai bine sa astept inchiderea contractului si ulterior sa initiez actiunea in justitie ? Spun asta deoarece sunt sigur ca inclusiv ultima luna va fi afectata de aceasta problema. De asemenea ma astept la o tergiversare a platii drepturilor salariale aferente ultimei luni.
Va multumesc pentru recomandari !
Deoarece pana in prezent nu am fost implicat in astfel de probleme,
va rog sa-mi spuneti ce optiuni am cu privire la initierea actiunii in justitie in raport cu problema semnalata.

Va multumesc !
Buna ziua,

Va rog sa ma indrumati pentru recuperarea diferentei de salariu neplatit de angajator in ultimii doi ani.
Inca din prima luna salariul meu a fost platit in cuantum cuprins intre 76% si 95% din valoarea stabilita prin contractul individual de munca. Din acest motiv am demisionat, in acest moment fiind in perioada de preaviz.
Mentionez ca sunt incadrat ca TESA, contract pe perioada nedeterminata, nu sunt platit in acord si nu exista clauze in contract cu privire la diminuarea salariului. Niciodata nu am fost informat in scris sau verbal cu privire la motivul ce a stat la baza diminuarii salariului.

Va multumesc pentru ajutor !