avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate DanaCostea2010

Activitate DanaCostea2010

u.b.i.k. a scris:

Bon, daca asteptam ca fiecare sa inventeze cate ceva in procedura civila vom gasi explicatii pana si pentru "Avatar". Eu ma refeream la ACTUALA procedura civila si la dispozitiile din ea. UNDE (...) exista dispozitia de a publica in presa hotararea primei instante si de a sta apoi 15 zile ca sa faca cine naiba doreste recurs?
De unde pana unde este suficienta procedura aceasta? S-a luat in calcul ca cel vizat putea sa fie pe statia internationala MIR unde, din motive obiective, nu primesc presa sau ca era in Zimbawe si era razboi cand s-a publucat? Dar daca, daca?
Sa fim seriosi!


Asa mi se pare si mie. Poate fix ziarul ala nu-l citeste. Poate e mort. Dar nu am ce face se pare ca sa obtin hotararea definitiva trebuie sa public. Traim in Romania.
Tribunalul imi spune asta - mi se spune ca hotararea nu e difinitiva si nu poate fi definitiva pentru ca nu e comunicata tuturor partilor implicate - una dintre parti nu a putut fi gasita prin citatii.
In urma unui proces pentru iesirea din indiviziune am primit hotarerea judecatoreasca de iesire din indiviziune in 29.11.2010. Numai ca acum mi se spune ca hotararea nu poate fi definitiva pentru ca una din partile implicate in proces nu a raspuns la citatii. Mi se spune sa public hotararea intr-un ziar local. Publicarea hotararii judecatoresc ca din partea unei persoane juridice(Tribunalul) costa foarte mult. Daca s-a dat hotararea judecatoreasca in absenta acelei parti de ce nu poate deveni definitiva?