avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate simion_adrian

Activitate simion_adrian

Am analizat inregistrarea audio si se aude cand am fost palmuit chiar daca telefonul era in buzunar. Pe inregistrare se aude si probabil patronul discotecii care spune ca el nu este martor deoarece ii este frica si politistul care imi interzice accesul in discoteca pentru ca asa vrea el.
Acum am 2 intrebari:
1. Cei 2 agenti pot fi citati ca martori?
2. Inregistrarea audio nu este de ajuns? Adica nu cred ca politistul sau eu am batut din palme sau eu mi-am dat o palma sa "simulam" sunetul acela.
El era imbracat in politist. Eu consumasem bauturi alcoolice inainte cu cateva ore inainte. Povestea este lunga si nu am vrut sa o detaliez aici dar daca tot am inceput. Totul a inceput cand a oprit masina mea la un "control de rutina". Masina mea era condusa de altcineva deoarece dupa cum am spus am consumat bauturi alcoolice si nu conduc dupa ce am consumat bauturi alcoolice. Baiatul care conducea s-a dat jos din masina si imi tot cerea pe rand, talon, documente pentru folia de la masina. Avand toba sport si fiind omologata pe cartea masinii l-am intrebat daca sa incep sa caut cartea masinii deoarece nu stiu exact unde este si s-ar putea sa dureze. In tot acest timp dansul mi se adresa cu apelativul "ba" eu vorbind cu "dvs" chiar intrebandu-l de ce imi vorbeste asa. Raspunsul lui cum am sus si mai sus era "ca asa vreau eu". De atunci a inceput "urmarirea" mea. A vorbit cu toti cei care venisem la discoteca intrebandu-i ce am si ca este cu ochii pe mine, acestia fiind si ei uimiti de atitudinea lui. Cel putin 2 prieteni mi-au spus sa nu fac nimic ca el ma urmareste.
La un moment dat m-a sunat tata si am iesit afara sa vorbesc cu el. Si de aici s-a intamplat ceea ce am spus mai sus. eu am continuat sa vorbesc frumos chiar si dupa ce m-a lovit. martori din pacate nu au fost deoarece cei 2 agenti nu lasau sa iasa nimic din discoteca si pe mine nu m-au lasat sa intru, iar toata scena s-a intamplat undeva pe scari. Nu stiu daca cei 2 pot fi citati ca martori sau vor recunoaste acest lucru. Clar au vazut cee ce s-a intamplat deoarece eram in dreptul lor si vorbeam cu unul din agenti cand am fost impins si agresat.
Certificat medico-legal nu am cum sa iau deoarece nu am urme de la o palma.
Eu am niste inregistrari audio dar din pacate muzica de la discoteca era foarte tare. Totusi se aude el cu replica "ca asa am vrut eu" peste muzica din discoteca.
Chiar daca consumasem bauturi alcoolice asta nu ma face vinovat de ceva. De ce nu mi-a dat amenda pentru tulburarea linistii publice daca eram recalcitrant sau incalcasem orice abatere de la lege?
De ce nu s-a prezentat macar spunand cum il cheama sau cu ce am gresit? De cand agentii devin bodyguarzi la o discoteca restrictionand accesul fara sa faca cineva macar o sesizare?
Am fost agresat in ziua de 3.04.2011 de seful Politiei din comuna Muntezi Buzau, Judetul Ialomita.
Am fost urmarit pana am iesit din discoteca si la intoarcere intrarea era blocata de 2 agenti care mi-au zis ca nu mai am voie in discoteca. Le-am cerut respectuos sa imi explice de ce nu am voie si le-am zis ca haina cu care venisem era inca in discoteca (eu fiind in tricou) si ca vreau sa imi iau haina. Atunci a venit seful politiei locale, cred (nu s-a prezentat, deci nu am de unde sa stiu sigur, dar asa mi-au spus cativa prieteni), m-a impins direct si mi-a dat o palma. Eu l-am intrebat respectuos de ce mi-a dat o palma si el atunci a tipat la mine si a zis ca asa a vrut el.
Din cate am inteles de la mai multi localnici el mai are un proces in desfasurare deoarece a batut un copil de clasa a 4-a si i-a fisurat 2 coaste.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac in continuare pentru ca acest "animal" sa fie destituit. Nu vreau despagubiri ci doar vreau sa plece din comuna. Tatal meu sta acolo si sunt sigur ca va fi persecutat.
Tot dis spusele localnicilor i-a dat amenda unui batran de 60 de ani deoarece a scuipat pe marginea drumului.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.