ii faceti o plangere penala. daca era in timpul serviciului va fi pentru infractiunea de abuz in serviciu, iar daca nu pentru loviri si alte violente.
pai va trebuia un certf medico legal precum si niste martori. apoi faceti reclamatie la parchet pt ca e politist pt lovire si abuz in serviciu. daca ei pot demostra ca erati in stare de ebrietate mai bine sati linistit si nu mai faceti ca va mai alegeti si cu denunt calomnios. oricum. de ce nu v-a lasat sa intrati? mi-e greu sa cred ca cineva se ia de tine asa fara nici un motiv. avea el ceva cu dvs. justificat sau nu. puteti merge si la seful ipj ialomita pt a discuta situatia, si se pot lua masuri administrative fara a mai implica latura penala.
Fapta politistului , in opinia mea, se incadreaza in continutul constitutiv al infractiunii de purtare abuziva, Art. 250 cod penal c.pen.
Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană, de către un funcţionar public în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.
Ameninţarea săvârşită de către un funcţionar public, în condiţiile alin. 1, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
Lovirea sau alte acte de violenţă săvârşite de către un funcţionar public, în condiţiile alin. 1, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Vătămarea corporală săvârşită de către un funcţionar public, în condiţiile alin. 1, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 6 ani.
Vătămarea corporală gravă săvârşită de către un funcţionar public, în condiţiile alin. 1, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 ani.
Depuneti plangere impotriva acestuia , indicand si mijloacele de proba de care intelegeti a va folosi, si mentionati faptul ca doriti sa va constituiti parte civila, precizand si cuantumul despagubirilor la care va ganditi sa le obtineti.
El era imbracat in politist. Eu consumasem bauturi alcoolice inainte cu cateva ore inainte. Povestea este lunga si nu am vrut sa o detaliez aici dar daca tot am inceput. Totul a inceput cand a oprit masina mea la un "control de rutina". Masina mea era condusa de altcineva deoarece dupa cum am spus am consumat bauturi alcoolice si nu conduc dupa ce am consumat bauturi alcoolice. Baiatul care conducea s-a dat jos din masina si imi tot cerea pe rand, talon, documente pentru folia de la masina. Avand toba sport si fiind omologata pe cartea masinii l-am intrebat daca sa incep sa caut cartea masinii deoarece nu stiu exact unde este si s-ar putea sa dureze. In tot acest timp dansul mi se adresa cu apelativul "ba" eu vorbind cu "dvs" chiar intrebandu-l de ce imi vorbeste asa. Raspunsul lui cum am sus si mai sus era "ca asa vreau eu". De atunci a inceput "urmarirea" mea. A vorbit cu toti cei care venisem la discoteca intrebandu-i ce am si ca este cu ochii pe mine, acestia fiind si ei uimiti de atitudinea lui. Cel putin 2 prieteni mi-au spus sa nu fac nimic ca el ma urmareste.
La un moment dat m-a sunat tata si am iesit afara sa vorbesc cu el. Si de aici s-a intamplat ceea ce am spus mai sus. eu am continuat sa vorbesc frumos chiar si dupa ce m-a lovit. martori din pacate nu au fost deoarece cei 2 agenti nu lasau sa iasa nimic din discoteca si pe mine nu m-au lasat sa intru, iar toata scena s-a intamplat undeva pe scari. Nu stiu daca cei 2 pot fi citati ca martori sau vor recunoaste acest lucru. Clar au vazut cee ce s-a intamplat deoarece eram in dreptul lor si vorbeam cu unul din agenti cand am fost impins si agresat.
Certificat medico-legal nu am cum sa iau deoarece nu am urme de la o palma.
Eu am niste inregistrari audio dar din pacate muzica de la discoteca era foarte tare. Totusi se aude el cu replica "ca asa am vrut eu" peste muzica din discoteca.
Chiar daca consumasem bauturi alcoolice asta nu ma face vinovat de ceva. De ce nu mi-a dat amenda pentru tulburarea linistii publice daca eram recalcitrant sau incalcasem orice abatere de la lege?
De ce nu s-a prezentat macar spunand cum il cheama sau cu ce am gresit? De cand agentii devin bodyguarzi la o discoteca restrictionand accesul fara sa faca cineva macar o sesizare?
Din nefericire pentru dvs si din fericire pentru politistul din comuna,nu aveti probe care sa demonstreze lovirea dvs.
Poate aveti martori sau alte probe in momente in care ati fost insultat de acesta.
Acestea ar fi necesare pentru a putea dovedi o eventuala plangere penala pentru purtare abuziva.
Incercati sa obtineti probe impotriva lui pentru ca este pacat ca o asemenea persoana sa mai fie in politie.
Incercatai sa strangeti probe sa discutati si cu celalalte persoane fata de care s-a comportat necorespunzator si poate impreuna, puteti dovedi o plangere ,formulata in comun impotriva acestuia