Am fost agresat in ziua de 3.04.2011 de seful Politiei din comuna Muntezi Buzau, Judetul Ialomita.
Am fost urmarit pana am iesit din discoteca si la intoarcere intrarea era blocata de 2 agenti care mi-au zis ca nu mai am voie in discoteca. Le-am cerut respectuos sa imi explice de ce nu am voie si le-am zis ca haina cu care venisem era inca in discoteca (eu fiind in tricou) si ca vreau sa imi iau haina. Atunci a venit seful politiei locale, cred (nu s-a prezentat, deci nu am de unde sa stiu sigur, dar asa mi-au spus cativa prieteni), m-a impins direct si mi-a dat o palma. Eu l-am intrebat respectuos de ce mi-a dat o palma si el atunci a tipat la mine si a zis ca asa a vrut el.
Din cate am inteles de la mai multi localnici el mai are un proces in desfasurare deoarece a batut un copil de clasa a 4-a si i-a fisurat 2 coaste.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac in continuare pentru ca acest "animal" sa fie destituit. Nu vreau despagubiri ci doar vreau sa plece din comuna. Tatal meu sta acolo si sunt sigur ca va fi persecutat.
Tot dis spusele localnicilor i-a dat amenda unui batran de 60 de ani deoarece a scuipat pe marginea drumului.
Am analizat inregistrarea audio si se aude cand am fost palmuit chiar daca telefonul era in buzunar. Pe inregistrare se aude si probabil patronul discotecii care spune ca el nu este martor deoarece ii este frica si politistul care imi interzice accesul in discoteca pentru ca asa vrea el.
Acum am 2 intrebari:
1. Cei 2 agenti pot fi citati ca martori?
2. Inregistrarea audio nu este de ajuns? Adica nu cred ca politistul sau eu am batut din palme sau eu mi-am dat o palma sa "simulam" sunetul acela.
Batuti de politie
pytu26
A-si dori sa aflu si eu cum trebuie procedat atunci cand esti batut de catre politie,am scos certificat medico legal si nu stiu unde trebuie sa fac plangerea ... (vezi toată discuția)