avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate mistimist

Activitate mistimist

Răspuns la discuția plangere
nu am facut o plangere penala sau o plangere penala prealabila, am facut o sesizare catre comisarul sef al IPJ, cum ca am fost pagubit de catre cineva a carui identitate nu o stiu si am facut niste aprecieri aiuristice despre suma cu care am fost pagubit, si am si gresit programul google in cadrul caruiam am fost delapidat de bani, am incurcat google adsense cu google adwords si in loc de adsense am pus adwords, in adwords nu pot fi delapidat pentru ca in adwords doar se plateste nu se incaseaza niciodata. unde o catalogheaza politia aceasta sesizare nu stiu... oricum am gresit grav in incurcarea programelor dar si la sumele precizate... daca invoc mea culpa in intocmirea sesizariiam sanse sa opresc cercetarea ?

si faptul ca am incurcat programele in doua fraze nu anuleaza direct sesizarea? oricum am facut-o in termen de 3 luni de la data constatarii ca ceva suspect apare pe siteurile mele . exista acest teren de 3 luni de la constatarea furtului inselaciunii sau am fost informat gresit ?
Răspuns la discuția plangere
o sa am de platit ceva politiei/parchetului pentru ca s-au facut cercetari 5 zile lucratoare degeaba, din vina mea ?
Răspuns la discuția plangere
deci fac doua acte ? o retragere a plangerii si o declaratie ? sau numai declaratia e de ajuns si scriu ca e relativ la plangerea nr XXXX din data de yyyyy

mentionez ca nu a fost o plangere prealabila , ci o plangere normala.
Discuție plangere
am depus lunea trecuta o plangere la politie impotriva unui autor necunoscut m-a prejudiciat cu 10.000 ron pe internet. dar acum am observat ca de fapt nu era e nici un prejudiciu
, saptamana trecuta m-am cam lasat luat de vant si am actionat sub imperiul nervilor si furiei dar am descoperit ca era o eroare ce am scris eu in petitie si ca prejudiciul meu e de fapt 0 lei. ce sa fac acum? merg la politie si pot sa imi retrag plangerea ? sau invoc mea culpa in erorile din ea?