am depus lunea trecuta o plangere la politie impotriva unui autor necunoscut m-a prejudiciat cu 10.000 ron pe internet. dar acum am observat ca de fapt nu era e nici un prejudiciu
, saptamana trecuta m-am cam lasat luat de vant si am actionat sub imperiul nervilor si furiei dar am descoperit ca era o eroare ce am scris eu in petitie si ca prejudiciul meu e de fapt 0 lei. ce sa fac acum? merg la politie si pot sa imi retrag plangerea ? sau invoc mea culpa in erorile din ea?
deci fac doua acte ? o retragere a plangerii si o declaratie ? sau numai declaratia e de ajuns si scriu ca e relativ la plangerea nr XXXX din data de yyyyy
mentionez ca nu a fost o plangere prealabila , ci o plangere normala.
Mergeti la politie si si explicati ce sa intamplat,si ei va vor explica ce s ascrieti.Va fi o singura declaratie,in care o sa expuneti cum sa petrecut totul,si cum sa ajuns la eroare.
Chiar daca nu e plangere prealabila,cercetarile se vor opri.
Ciudat cum ne inselam uneori...mergeti la politie si dati o declaratie prin care aratati ca va retrageti plangerea, explicand motivele care stau la baza acestei decizii - cheltuielile raman in sarcina statului, ma indoiesc ca s-au facut cine stie ce cercetari in 5 zile!
Plangere penala
marius_wiz
buna ziua,
daca cineva a depus o plangere penala impotriva unei persoane necunoscute ca l-ar fi prejudiciat cu o suma X in domeniul IT, prin incasarea de ... (vezi toată discuția)