avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere

am depus lunea trecuta o plangere la politie impotriva unui autor necunoscut m-a prejudiciat cu 10.000 ron pe internet. dar acum am observat ca de fapt nu era e nici un prejudiciu
, saptamana trecuta m-am cam lasat luat de vant si am actionat sub imperiul nervilor si furiei dar am descoperit ca era o eroare ce am scris eu in petitie si ca prejudiciul meu e de fapt 0 lei. ce sa fac acum? merg la politie si pot sa imi retrag plangerea ? sau invoc mea culpa in erorile din ea?
Cel mai recent răspuns: mistimist , utilizator 22:19, 4 Aprilie 2011
Dragi colegi, as vrea sa stiu si eu unde exista o astfel de reglementare, precum ca o plangere de genul celei prevazute de art 222 din Codul de procedura penala , poate fi retrasa.Multumesc.
cred ca stiti bine la ce ne refeream,desi am folosit gresit cuvantul ``retragere``.

Probabil ca ati formulat plangere penala pentru inselaciune ?
Nefiind vorba despre o plangere prealabila,cum de altfel ati si aratat,aceasta nu poate fi retrasa.
Se pot face doar precizari.

nu am facut o plangere penala sau o plangere penala prealabila, am facut o sesizare catre comisarul sef al IPJ, cum ca am fost pagubit de catre cineva a carui identitate nu o stiu si am facut niste aprecieri aiuristice despre suma cu care am fost pagubit, si am si gresit programul google in cadrul caruiam am fost delapidat de bani, am incurcat google adsense cu google adwords si in loc de adsense am pus adwords, in adwords nu pot fi delapidat pentru ca in adwords doar se plateste nu se incaseaza niciodata. unde o catalogheaza politia aceasta sesizare nu stiu... oricum am gresit grav in incurcarea programelor dar si la sumele precizate... daca invoc mea culpa in intocmirea sesizariiam sanse sa opresc cercetarea ?

si faptul ca am incurcat programele in doua fraze nu anuleaza direct sesizarea? oricum am facut-o in termen de 3 luni de la data constatarii ca ceva suspect apare pe siteurile mele . exista acest teren de 3 luni de la constatarea furtului inselaciunii sau am fost informat gresit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala marius_wiz marius_wiz buna ziua, daca cineva a depus o plangere penala impotriva unei persoane necunoscute ca l-ar fi prejudiciat cu o suma X in domeniul IT, prin incasarea de ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala emil51 emil51 Ma intereseaza daca se poate sa retrag o plangere penala, pe care am facut-o si care se afla la organele de politie in cercetare.Multumesc! (vezi toată discuția)