Multumesc frumos pt sfat dar oricum degeaba cer adeverinta pt ca niciodata angajatorul nu mi-a cerut macar o copie dupa buletin, in privinta ITM din cate stiu as putea sa ma duc sa fac o plangere dar scapa destul de usor....
Buna ziua!
As dori sa ma ajute si pe mine cineva cu ceva sfaturi....daca se poate!
Lucrez la o societate comerciala din Bucuresti din luna 08-2009 iar seful meu ma tot duce cu vorba ca o sa semnam contract de munca dar pana acum a fost doar vrajeala.
Are un talent deosebit de a minti si de a te asigura ca in cel mai scurt timp se rezolva cu angajarea in termeni legali dar deja au trecut aproape 2 ani si nimic.
Ce pot sa fac?
Eu am anumite probleme si de sanatate si sunt nevoit sa platesc mereu pt consultatii la clinici private.
Pot sa-l actionez in instanta si sa cer despagubiri pt cei 2 ani de zile de care nu o sa beneficiez la pensie?
Eu am dovezi concrete pt ca incepand din 08-2009 eu am emis peste 75% din facturile emise, sunt cu semnatura mea, scrisul meu si am avut grija sa-mi fac si xerocopii. Oricum sunt toate facturile verzi la cotorul carnetului si se poate demonstra foarte usor.
Ce spuneti, merita sa-l actionez in instanta? Dca el nu se gandeste la mine , eu de ce m-as gandi!!?
Astept parerile dumneavoastra.
Multumesc anticipat!