Va multumesc foarte mult Dnul Tudor pentru raspuns va rog frumos puteti sa-mi spuneti dumneavoastra ce sa fac in continuare cu adeverinta care o obtin de la casa de pensii.
Buna ziua,numele meu este Cristina am si o problema la care nu gasesc nici o rezolvare am apelat la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta sa gasesc macar niste raspunsuri.In anul 2001 am plecat de la locul de munca le-am solicitat sefilor cartea mea de munca iar ei mi-au spus ca nu mi-o pot da ca sunt in insolventa, bun am renuntat dar acum dupa 10 ani sunt angajata intr-o companie unde vechimea conteaza.Bun m-am dus si eu la fortele de munca sa capat o adeverinta cu cela 11 luni pe care stiam ca le am iar cei de acolo m-au trimis la camera de comert sa iau un cerificat care sa spuna in ce situatie este firma,cei de la camera de comert mi-au eliberat un certificat in care spun ca firma este in dizolvare judiciara cu certificatul acela am revenit la ITM si cei de aici mi- au spus ca nu are ce sa-mi faca, chiar daca fostul meu sef mi-a zis ca el are hotarare judecatoreasca dar ca nu vrea sa mi-o dea , hotarare prin care se specifica ca firma nu mai exista iar in baza acelei hotarari cei de la ITM ar fi putut sa-mi dea o adeverinta pentru cele 11 luni.Mentionezca cei de la ITM mi-au spus ca sa-l dau pe seful meu in judecata si ca acolo nu-i pot face nici o reclamatie.Rugamintea mea la dumneavoastra este unde pot face o reclamatie sau o sesizare ca sa-mi rezolva aceasta problema.