avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate Popescu D. Elena Ana

Activitate Popescu D. Elena Ana

Nu suntem din Bucuresti. Suntem din Constanta. Dl.administrator profita de sustinerea unora carora le este frica de schimbare(ex.o firma) si s-a "intins" cu pretentiile. Nu face mare lucru in ultima vreme. Multumim d-le Grecu. Ati sesizat foarte bine esenta problemei. Si noua ni se pare mult ceea ce vrea el sa ne impuna, mai ales ca mai are inca o asociatie de care raspunde, de unde "ciuguleste"ceva mai mult.Sanatate!
Suntem o asociatie de proprietari veche, dar cu o conducere noua. Administratorul nostru, profitand ca noi inca bajbaim in baltoaca cu legi, ne-a informat ca sunt prevederi noi in legatura cu modalitatea de a-l plati. Din spusele lui ar trebui ca asociatia sa suporte 26% CAS, CASS si 16% impozitul pe indemnizatia sa. In total 42%, in asa fel incat lui sa-i ramana "curat" 500 ron. Remuneratia suportata de proprietari ar fi de aprox. 800 ron in acest caz. Este enorm de plata ptr. o asociatie de 45 proprietari. Mi se pare suspect ca vine acum cu pretentii ridicate, deoarece:
1. Administratorul este PENSIONAR si are CONVENTIE cu asociatia si pana in prezent a platit (asa zice el) 10% impozit.
2. Alta problema. Femeia de serviciu, tot prin conventie, are doar jumatate de norma la noi, iar alta jumatate la blocul din fata. Noi o platim cu 350 ron. Trebuie sa-i platim si CAS, CASS...? In cuantum de cat? Avem niste precizari, dar fiecare le interpreteaza cum vrea. As vrea sa stiu cum e corect. Multumim!