avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate danmihai2

Activitate danmihai2

Răspuns la discuția Vanzare online
Multumesc pentru raspuns. Nu am firma, nu sunt persoana fizica autorizata. Sunt stuent si mai aduc din cand in cand produse de pe ebay si le vand. El cand a cumparat a fost anuntat ca nu se emite facutra, si a intentionat sa cumpere mai multe produse pentru cabinetul stomatologic. Daca ar merge la politie ar fi si in detrimentul lui. Eu am toate conversatiile salvate.
Nu stiti cum s-ar desfasura activitatea politiei? El a zis ca pana vineri o sa ma caute politia. Mie mi se pare putin exagerat. Ce pot sa patesc? Pot sa primesc amenda? Dosar penal?

Va multumesc FOARTE mult pentru raspunsurile primite!!
Buna ziua din nou. M-am interesat exact despre specificatiile camerei intraorale. Intradevar camera este de 4MP doar ca pe windows 7 ( clientul are windows 7) nu o recunoaste deoarece driverul este incompatibil cu sistemul de operare. Pe windows XP o recunoaste ca si 4MP iar pe widnows 7 o recunoaste cu 0.9 MP. I-am spus acest lucru clientului dar raspunsl primit este urmatorul :

"pina vineri te cauta politia-pe linga camera au retinut ambalajul si ordinul de livrare etc asa ca numai m deranja camera e la politie o sa ti o dea ei!"

Are rost sa imi fac probleme?. Eu cred ca nu vorbeste serios. Efectiv nu a mai avut nici un argument si s-a gandit doar sa ma sperie.
Eu ma consider total nevinovat. Singura problema este ca am vandut o camera intraorala de 380 ron prin internet fara sa fie pe firma. Este cumparata de pe ebay si vanduta.Are rost sa imi fac probleme?
Va multumesc
Multumesc mult. Camera cand amcumparat-o de pe ebay unde scria ca e de 4MP. Nici eu nu am stiut nu are 4MP.Si totusi i-am spus domnului ca daca sunt probleme in termen de 7 zile poate sa returneze camera fara nici o obligatie, ba mai mult fiind nemultumit i-am zis ca poate sa pastreze totul si ii voi returna si banii.A fost SINGURUL client nemultumit. I-am trimis si mail-uri( am dovada), mai mult de atat, chair eu l-am contactat sa vad daca este multumit de produs. Am convorbirea pe messenger si email, in care eu vorbesc chiar foarte respectuos si politicos iar acesta ma face tepar si obraznic. I-am mai trimis impreuna cu camera un bonus in val de 75 ron doar ca sa imi cer scuze pentru intarzierea comenzii. Chiar nu inteleg care este problema dansului. Multumesc pentru raspunsuri. Orice informatie este binevenita.
Discuție Vanzare online
Buna ziua, apelez la dv in speranta in speranta in care ma veti putea ajuta cu niste raspunsuri.

Saptamana trecuta am vandut o camera intraorala unei persoane din Buncuresti . Camera a fost achizitionata de pe Ebay.com. I-am spus clientului ca nu stiu exact numarul de MgaPixeli ai camerei dar pe prospect scrie 4MP, deci atat ar trabui sa aiba.Iar in cazul in care nu ii convine pot sa ii returnez banii. Camera a fost trimisa, a fost achitata (valoare: 380 Ron) , l-am sunat pe client sa il intreb daca totul este ok...Acesta a fost nemultumit deoarece in loc de 4MP era de 0.9MP si mi-a zis ca imi trimite camera inapoi. Astazi cand l-am contactat sa il intreb daca a trimis pachetul, acesta mi-a zis ca nu mai trimite nici un colet si ca ma va contacta avocatului lui si va merge la politie sa depuna plangere. Am incercat sa rezolv problema dar continua sa ma ameninte. I-am spus ca ii trimit banii si sa pastreze camera, dar nu a vrut.. Nu inteleg de ce ma ameninta cu avocatul deoarece eu deja m-am oferit sa ii las si camera si banii.
Ce este de facut? Este o problema serioasa?
Multumesc