va multumesc pentru sfat,acum ramine sa gasesc un avocat cu destul ''SINGE IN INSTALATIE''sa se inhame la un proces cu primaria noastra PORTOCALIE. inca o data va multumesc pentru bunavointa.cu stima talpos nelu
inurma cu exact 25 de ani m-am mutat in blocul in care locuiesc si acum si in apropiere cu acceptul primarului din aceea vreme am ingradit o bucatica de teren,la vremea aceea se purta gradina de legume la blocuri.In 1990 ca tot omul gospodar mi-am facut si un garaj pe o bucata de teren,mai la umbra,insa am auzit niste zvonuri pe la niste amici de ceva lege care m-ar ajuta sa imi fac acte pe acest teren,adica sa intru in legelitate,nu stiu cit este de adevarat insa daca cineva ma poate ajuta in acest sens i-as ramine profund recunoscator.cu stima (scuzati pomelnicul )insa sper sa ajute.
in urma cu exact 25 de ani,m-am mutat in blocul in care locuiesc si acum si ochind un teren in apropiere,am cerut voie primarului de atunci sa ingradesc terenul respectiv,unde sa imi fac o mica gradinita de legume si mi s-a permis acest lucru,insa dupa 1990 la fel ca alti romani mi-am permis sa imi fac si un garaj in gradinita mea,si acum as dori sa stiu cum as putea sa imi fac acte pe teren si constructie adica sa intru in legalitate,eu fiind cu un defect locomotor am intrebat aici in speranta ca cineva poate sa ma lamureasca,pina cind nu ma trezesc cu vreo,, placinta" de la primarie.va multumesc si scuze de pomelnic.stima