fiica mea era inscrisa la facultate iar acum avand niste probleme nu am mai putut sa ii platesc taxele si au exmatriculat-o mai pot sa ii depun actele de somaj in situatia asta?
doamna gabriela respectiv doamna carmen si alenis.. aceasta este situatia sunt si ei ferm convinsi ca daca ar fi sa deschid un proces pierd din start domnii angajati. Domnul alenis nu este nimic scris pe documente din ce a-ti specificat dumneavoastra.Problema mare e ca am aflat acum ca si ei au cheie. Si totusi nu gasesc greseala. Recomanda-ti-mi si mie un program de inventar bun. Va multumesc pentru timpul acordat
inventarierea a fost facuta in prezenta mea.si avem si un exemplar din liste.nu mi s-a spus sa semnez ceva.e un regulament de ordine interioara si in baza la acest regulament stabilim stocul scriptic.nu avem fise de magazie si nici documentele noastre nu se gasesc in contabilitate pentru ca intrarile nu se fac pe niruri nici pe avize cu antet.nu tine contabila evidenta mea decat eu si angajatorul pe baza la regulament.
nu intocmesc facturi doar receptii,nici raporturi de gestiune nu.La o luna dar nu mereu ma confrunt cu contibila firmei.inventarul se efectueaza odata pe an.A corespuns pana acum cu lipsa asta de 100 de milioane.Deci intrarile si iesirile le-am punctat dar nu a vrut sa punctam listele de inventar faptic.
lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa precizez ca firma lucreaza cu acte inregula .Cum ar putea sa ma fure din acte? Ca alta posibilitate nu este decat aceasta.Spune-ti-mi mai exact ce in ce acte trebuie sa caut. Am luat avizele la mana si intrarile si iesirile si nu imi iese nimic. In ce acte as mai putea sa caut?