avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia de indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de indemnizatie de somaj?

fiica mea era inscrisa la facultate iar acum avand niste probleme nu am mai putut sa ii platesc taxele si au exmatriculat-o mai pot sa ii depun actele de somaj in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 17:37, 9 Aprilie 2011
Nu, legea 76/2002 acorda un asemenea beneficiu doar absolventilor care nu isi gasesc un loc de muncain 60 de zile de la data finalizarii studiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru un absolvent Gyna Gyna Buna seara ! Va rog sa imi raspundeti daca aceste calcule sunt corecte ! Fiica mea a terminat liceul la 15 iunie si la exact 60 de zile de la absolvire am mers ... (vezi toată discuția)
Somaj adriana1cata adriana1cata copilul meu a terminat facultatea in 2011dar nu a gasit de lucru decat ocazional , la negru ... cum ar putea beneficia de somaj pana isi gaseste ceva de lucru, ... (vezi toată discuția)