in primul rand trebuie sa mergeti la Registrul Comertului, unde deschideti punctul de lucru cu codurile CAEN pe care le doriti. Acolo pentru a va autoriza ve-ti da o declaratie pe propria raspundere si vi se va autoriza acel punct de lucru.
in termen de 20 de zile de la data aparitiei modificarii.
eu consider ca angajatul ar trebui informat in termen de 20 zile de la modificare si nu inainte.
problema este ca respectiva persoana nu are bani de taxa de timbru (cam 5000 lei) si ar trebui sa o platesc eu cu titlu de avans (o specific in antecontract).
buna ziua,
ce ma sfatuiti sa fac. Doresc sa achiszitionez un teren si inampin urmatoarea problema.
Vanzatorul, are posesia acestui teren printr cumpararea de la o terta persoana cu un act de mana (cu martori). Vanzatorul a dat in judecata, acea terta persoana in sensul obtinerii unei hotararai care sa tina loc de act autentic. (deci pana la obtinerea acelei hotarari nu detine un act de proprietate.
Intrebare:
Pot semna o promisiune de vanzare cu respectivul sub semnatura privata fara martori si ce efecte are in cazul in care nu mai doreste sa-mi vanda?
multumesc