avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii/avize , activitate : comercializare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii/avize , activitate : comercializare produse din carne, mezeluri

Buna ziua,
doresc sa deschid un magazin pentru comercializare produse din carne(mezeluri). Am tot cautat pe net , dar nu gasesc exact ce pasi trebuie urmati, ce acte am nevoie. Daca ma puteti ajuta cu detalii sau unde as putea gasi ceva concret.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 14:02, 7 Aprilie 2011
in primul rand trebuie sa mergeti la Registrul Comertului, unde deschideti punctul de lucru cu codurile CAEN pe care le doriti. Acolo pentru a va autoriza ve-ti da o declaratie pe propria raspundere si vi se va autoriza acel punct de lucru.
Buna ziua,
S-au oferit numeroase raspunsuri la intrebari cu tematici similare, chiar in aceasta sectiune a forumului (autorizare magazin alimentar, restaurant, catering, etc).

De asemenea, mai puteti gasi informatii utile aici:
- [ link extern ] /
- [ link extern ] /
- [ link extern ] / .

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)