avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen magazin alimentar/ restaurant
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen magazin alimentar/ restaurant

As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va comercializa sandwischuri,pizza,sucuri) m-am gandit sa pun codurile caen de magazin alimentar si restaurant astfel evitand o autorizatie dsp,prea costisitoare.Intrebarea este daca pot obtine autorizatiile dsv mai usor,si daca este totusi necesara autorizatie dsp!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:45, 24 Octombrie 2017
Ceea ce doriti dvs. sa faceti este ilegal.
Autorizarea sanitara si sanitar veterinara este obligatorie pentru genul de activitati pe care le mentionati.
Nu cred ca m-am facut inteles!Autorizatia de la dsp pentru un cod caen fast food ar fi mai greu de obtinut ,spatiul fiind in apropierea scolii.De aceea ma gandeam la solutia de obtinere autorizatie magazin alimentar/ restaurant !Nu mi-a trecut prin cap sa functionez fara autorizatii!Intrebam daca o astfel de autorizatie va fii mai usor de obtinut!Multumesc!
Conditiile sanitare si sanitar-veterinare trebuie indeplinite pentru a primi autorizatie. Depinde de dvs. cat de greu obtineti autorizatia. Daca veti indeplini toate conditiile legale de functionare, nu vad de ce nu ati primi autorizatie.
In privinta deschiderii unui restaurant langa scoala, nu cred sa primiti autorizatie de la primarie.
In conditiile in care obtineti autorizatie pentru un magazin alimentar si produceti/ distribuiti produse de fast-food aceata este ilegalitatea.
Acordul Primariei l-am primit!Nu ar exista motive sa fac vreo ilegalitate pentru ca sandwich-uri se servesc si la restaurante !Mentionez ca nu ma axez strict pe fast food.!
Aveti nevoie de autorizatie de la primarie pentru ceea ce deschideti/ produceti inainte de punerea in functiune a locatiei. Nu cred ca primaria v-a dat autorizatie pentru a deschide un restaurant langa o scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Revanzare produs fast food BARBU_I BARBU_I Buna seara, Am si o intrebare careia nu ii gasesc raspuns: un magazin poate cumpara produse fast food de la un restaurant si sa le revanda la kg in ... (vezi toată discuția)