avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D cu oiect de activitate comert cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D cu oiect de activitate comert cu amanuntul

una ziua,

Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs din carne), onorariu... etc.Vreau sa deschid un magazin ca punct de lucru.

Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
costy_ony, utilizator
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 15:00, 13 Ianuarie 2013
si intrebarea este.....?
Scuze... care sunt pasii ce trebuie urmati? si ce autorizatii trebuie obtinute?
Detalii complete infiintare SRL-D aici:
[ link extern ]
Dupa obtinerea cerificatului de inregistrare si a certificatului de inregistrare de la registru comertului, urmeaza sa depuneti documentatia in vederea eliberarii autorizatiei de functionare de la primarie.
Pentru infiintarea SRL-D va recomand sa va adresati in vederea consultantei si a intocmirii documentelor de infiintare a societatii in mod gratuit, serviciului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului.
Multumesc :) Ma mai intereseaza pentru deschiderea unui punct de lucru ( magazin de desfacere produse alimentare )ce avize si autorizatii trebuie luate? Am inteles ca trebuie avizat:
-Directia Sanitar veterinara
- Sanepid
-ceva la pompieri dar nu am inteles exact ce anume.

Daca ma puteti ajuta in aceasta privinta v-as fi recunoscator.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)