avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate petronelb

Activitate petronelb

multumesc pentru raspuns. Maine trebuie sa ma prezint. Pot cere judecarea in lipsa? Sau nu ma prezint deloc?
Cu 2 ani in urma, fiind angajat la o societatea de curierat, in calitate de sofer, am fost implicat intr-un accident auto care s-a soldat cu pagube materiale. Mi-am asumat vina, am sunat la societatea angajatoare iar patronul mi-a spus sa stau linistit ca va plati asiguratorul sau de RCA. A trecut timpul, am incetat colaborarea cu acea societate si, de curand am primit acasa o citatie in care sunt chemat la Judecatorie in calitate de intervenient intr-un dosar de pretentii (asa scrie pe citatie) dintre 2 asiguratori. Din ce am citit in cererea de chemare in judecata, asiguratorul - reclamant are pretentii impotriva asiguratorului - parat cu privire la contravaloare reparatiilor suferite de celalalt auto. De fapt, asiguratorul Casco, dupa ce i-a reparat masina omului, isi vrea banii inapoi de la RCA al masinii pe care o conduceam. Nedumerirea mea este: de ce sunt si eu chemat de vreme ce e o chestiune intre ei? Trebuie sa formulez intampinare? Am nevoie de avocat? Ce sa fac, pentru ca nu am fost niciodata intr-o sala de judecata!