avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate IsabelleMarcovici

Activitate IsabelleMarcovici

Buna ziua,
imi puteti spune va rog, un tata care nu are drept de vizita, isi poate vizita copilul la gradinita? Daca da, in ce conditii?
Ce instrumente legale are o mama pentru a demonstra ca un tata este manico-depresiv si ii face rau fetitei de patru ani pe care o pupa pe gura si cu care, atunci cand o ia ( cu forta ), doarme in pat cu ea? Un tata care ii spune fetitei ca mama ei este rea si nu o iubeste pentru ca nu vrea ca tatal ei sa fie langa ea si multe altele care nu pot ajuta la dezvoltarea normala a unui copil.
Un tata care ii arata fiului lui poze porno cu el si alte femei desi fiul abia a implinit varsta de 14 ani. Un baiat pe care l-a dat cu capul de masa pentru ca nu curatase bine un cartof. Un baiat cu mari probleme acum scolare, care nu se poate concentra si care isi doreste ca tatal lui sa moara numai asa vanzand singura solutie de a scapa de el.
Care sunt pasii pe care i-ar putea face? Mentionez faptul ca sora mea depus nenumarate reclamatii la Politie in decursul perioadei dupa divort cand tatal hartuieste prin acest comportament de fapt mama.
Mentionez de asemenea faptul ca acest barbat ameninta intreaga familie a mamei, a amentintat pana si femeia pe care aceasta a angajat-o pana cand aceasta a renuntat si are un comportament maniacal si psihotic. Nimeni nu o mai poate sustine pe sora mea de frica lui.
Ce se poate face? Exista posibilitatea evaluarii copiilor de catre un specialist? Care sunt pasii si unde ar trebui sa se duca pentru a avea probele necesare unei decizii in interesul emotional si afectiv al copiilor?