avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal fara drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal fara drept de vizita

Buna ziua,
imi puteti spune va rog, un tata care nu are drept de vizita, isi poate vizita copilul la gradinita? Daca da, in ce conditii?
Ce instrumente legale are o mama pentru a demonstra ca un tata este manico-depresiv si ii face rau fetitei de patru ani pe care o pupa pe gura si cu care, atunci cand o ia ( cu forta ), doarme in pat cu ea? Un tata care ii spune fetitei ca mama ei este rea si nu o iubeste pentru ca nu vrea ca tatal ei sa fie langa ea si multe altele care nu pot ajuta la dezvoltarea normala a unui copil.
Un tata care ii arata fiului lui poze porno cu el si alte femei desi fiul abia a implinit varsta de 14 ani. Un baiat pe care l-a dat cu capul de masa pentru ca nu curatase bine un cartof. Un baiat cu mari probleme acum scolare, care nu se poate concentra si care isi doreste ca tatal lui sa moara numai asa vanzand singura solutie de a scapa de el.
Care sunt pasii pe care i-ar putea face? Mentionez faptul ca sora mea depus nenumarate reclamatii la Politie in decursul perioadei dupa divort cand tatal hartuieste prin acest comportament de fapt mama.
Mentionez de asemenea faptul ca acest barbat ameninta intreaga familie a mamei, a amentintat pana si femeia pe care aceasta a angajat-o pana cand aceasta a renuntat si are un comportament maniacal si psihotic. Nimeni nu o mai poate sustine pe sora mea de frica lui.
Ce se poate face? Exista posibilitatea evaluarii copiilor de catre un specialist? Care sunt pasii si unde ar trebui sa se duca pentru a avea probele necesare unei decizii in interesul emotional si afectiv al copiilor?
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 15:39, 6 Aprilie 2011
sesizati protectia copilului si incercati o actiune de decadere din drepturi ale tatalui.
de unde o ia pe fetita cu forta ?
puteti sesiza politia , se poate considera ca tatal o retine fara drept
Daca nu are program de vizita, nu o poate vizita.
Cred ca la gradinita ar trebui sa i se interzica sa ia fata, fara acceptul mamei.
Plangere penala pentru incalcarea unei Hotarari Judecatoresti, daca intr-adevar nu are drept de vizita, sau pentru motivul ca incalca conditiile de vizita a copiilor
daca ar existasuficiente dovezi certe, cu siguranta s-ar putea obtine decaderea din drepturile parintesti.
Probabil comportamentul lui a dus si la ne-obtinerea unui program de vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturile parintesti si tutela minor Andrei384 Andrei384 Buna ziua! Apelez la bunavointa dvs. pentru o parere si un sfat legat de urmatoarea situatie: O doamna diagnosticata cu depresie psihotica - sub ... (vezi toată discuția)