buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la bogdanesti,dar cumnatul meu are drept de vizita in fiecare week-end si de sarbatori.dupa divort,fosta s-a intors la el cu copilul,s-au impacat,fara acte ,dupa care,la un an si 4 luni,ea a luat baiatul si a plecat la mama ei ,fara sa anunte pe nimeni.in tot timpul cat a stat la el,ea nu a lucrat si de fapt nu lucreaza nici acum.de anul trecut de cand a plecat,nu i-a mai dat voie sa vada copilul conform programului.a fost in fiecare saptamana sa-l ia,si cu martori,dar nu i l-a dat.ea a facut cerere ca el sa-i plateasca pensia alimentara din urma,adica pe perioada cat ea a stat cu baiatul la el.vrea sa-l decada din drepturi.mentionez ca nu este violent,ca nu bea,copilul este bucuros cand sta cu el..mai nou ,a fost sambata din nou cu martori si nu avrut sa-i dea copilul,dar a solicitat un echipaj de politie care s-a prezentat,si care a vazut ca familia ei a sarit la bataie si scandal chiar si la martori.in tot timpul scandalului,copilul plangea,si cu greu a reusit politia sa ia baiatul.a stat in acest week-end la tatal lui,cu mine,cumnata ,cu fiul meu de tot 6 anisori si mentionez ca i-a fost foarte bine,ca avem si filmulete cu el in care se vede ca ii este bine langa tata.si cand l-am intrebat daca mai vrea sa vina la tatal lui si saptamana viitoare a spus ca el vrea dar nu il lasa mama.l-a dus pe copil acasa,iar luni a trebuit ca el sa se prezinte la bogdanesti la politie sa declare in scris ce s-a intamplat sambata cand au fost sa ia copilul.luni a fost prezent si ofiterul care a luat baiatul,si fosta sotie si mama acesteia care mereu sare la scandal.fosta sotie a scris o declaratie in care scrie ca nu ii mai da copilul niciodata,ca nu vrea sa-si respecte hotararea judecatoreasca,iar mama ei a declarat la politie ca daca il mai prinde la poarta ii rupe picioarele.ce putem face?sa putem sa luam copilul dupa program,sau putem face o cerere pentru reincredintarea minorului?cum putem rezolva ca ne-am saturat si nu mai putem.copilul se vede ca este strsat,e frica sa vorbeasca,e timorat,era suparat cand a trebuit sa plece la mama lui.mentionez ca ea nu lucreaza.iar luni ea a dclarat ca el l-a adus cu capul sparta,racit groaznic,cica are de la medic hartie,dar noi avem filmulete cu el si nu apare nimic din ce zice mama.va rog ajutatine
Cel mai recent răspuns:
stilldanutza , utilizator
17:18, 18 Martie 2014