Avind in vedere ca din 2002 pina in prezent nu s-a facut succesiune pe acest pamint....cum se procedeaza cu impozitul?il voi plati retroactiv chiar daca nu am fost mostenitoare?
intreb pentru ca notarul mi-a cerut pentru a-mi face mostenirea si certificat fiscal pe acest teren.
Ca sa pot obtine aceste acte,trebuie sa demonstrez in vreun fel ca sunt mostenitor? Am certificatul de deces al tatalui meu in original,dar nu stiu daca e suficient.
Si inca o intrebare....eu locuiesc in Cluj....si aceste acte au fost emise de judecatoria Roman din judetul Neamt.Cum as putea sa le obtin fara a ma deplasa pina acolo?Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara nu au acces la aceste informatii?
Tatal meu a decedat in 2002 si era proprietarul unui teren obtinut in urma unui partaj succesoral(7 mostenitori). Problema este ca eu am acest titlu de proprietate si hotarirea judecatoreasca sub forma de copii simple. Pentru a putea face mostenirea as avea nevoie de aceste acte in copii legalizate. Problema este ca nu ii cunosc pe ceilalti mostenitori si nici nu stiu cine are aceste acte in original. Cum as putea sa le obtin?