avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate veraa68

Activitate veraa68

Răspuns la discuția extrem de urgent ,va rog
Va multumesc din suflet pt raspunsuri,cat de cat parca am mai linistit-o pe sora mea in baza raspunsurilor primite. Aceste firme de recuperare nu il pot localiza [contacta in vreun fel] pe cumnatul meu in afara tarii obligandu-l la plata daunelor? Este drept si adevarat ca banii au fost luati si folositi probabil de amandoi dar la caruta a ramas numai unul [sora-mea] si este in imposibilitatea de a se intretine pe ea si copilul daramite sa achite bancile.Ce am mai inteles eu despre recuperatori este ca ei fac un calcul al sumei datorate plus penalizari ,pe care o imparte egal la max 12 luni. adica nu accepta ca omul sa restituie cat are disponibil in acea luna?Dar un divort de sotul ei ar ajuta-o in vreun fel?
Buna ziua tuturor! Va rog din tot sufletul sa cititi randurile scrise de mine pt a afla problema si daca poate cineva sa ma indrume in vreun fel [un raspuns] ar fi super bine.Deci problema :sora mea casatorita de 20 de ani este casnica si are un copil de 4 ani.Sotul ei a plecat in spania de 4 luni si nu da semne ca s-ar mai intoarce acasa la familie dar problema este ca a lasat-o cu datorii la banci pe care nu le-a mai platit de cateva luni bune.Acum bancile au cesionat,vandut,predat contractul firmelor de recuperare. intrebarea mea este:daca soram mea este pasibila de plata,direct raspunzatoare de datoriile lui?Casa unde locuieste a fost castigata la licitatie si nu are acte propriu zis pe casa[cadastru.intabulare,act de proprietate]ba mai mult de atat :la licitatie a participat si un prieten de al lor dar actul s-a facut pe un singur nume adica al cumnatului meu. S-a inteles ceva concret din tot ce am scris?Credeti-ma sunt bulversata de situatie. Firma de recuperare a instiintat-o printr-o adresa scrisa ca in termen de 5 zile trebuie sa plateasca datoria [9672 lei] .Mai departe ce se va intampla? va ramane fara casa?Multumesc pt un eventual raspuns