avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters202386

Activitate ContSters202386

Discuție Droguri
sall... aseara am avut o intamplare nefericita ... am ajuns pe la sectie si mau tinut maimutele alea acolo de la 1 pana la 7 dimineata .
Motivul pentru care am ajuns la sectie este ca au fost gasite 2 jointuri la noi in masina ! ,aceste jointuri proveneam de la un baiat care ma rugat sa i le vand [eu am presupus ca sunt etnobotanice,si nu am mai intrebat ce contin] bun am luat cele 3 jointuri , dupa care am cautat clienti ,am si gasit unul caruia i-am oferit un joint cu 25 lei / buc ! dupa ~10-15 minute ne trezim cu un mare jeep cu nr "MAI" parcat in fata noastra pe mijlocul soselei ... bun am oprit am aruncat cele 2 jointuri sub scaun etc. dupa un timp politisti ne-au scos afara din masina si ne-au perchezitionat.La noi nu au gasit nimic,dar in masina au gasit cele 2 jointuri.A chemat prin statie "limuzina" care ne-a condus pana la sectie ! ,acolo normal ca orice om am negat toti k nu sunt ale noastre nu stim de iele ,etc etc.Dupa un timp dak am observat ca nu ne da drumu am inceput sa sumnem care si ce fel de.[ca cele 3 tigari la-m luat de la un prieten care ma rugat sa le vand cu 25 / 30 lei //buc ! ,si am mai spus ca nu stiu ce contin acele jointuri dar am presupus ca sunt etnobotanice]
Dupa ce nea luat declarati,facut poze,luat amprente..etc ne-a dat drumul [asta a durat de la ora 1 pana la ora 7 dimineata] si ne-a spus sa ne prezentam luni [maine] la ora 10

Acum intrebarea mea , eu am 16 ani sunt minor ! ce poate sa imi faca ?
Varog frumos comentati doar cine se pricepe in domeniul asta
Multumesc.
am uitat sa specific ,cele 3 tigari erau facute din 0.50 g marijuana (dar eu am spus ca nu stiu si prin presupunere sunt etnobotanice)
daca imi face cazier sunt crios in cat timp pot sterge petele dupa iel