avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Altair_dsc

Activitate Altair_dsc

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Chiar nu stie nimeni cand se afiseaza pe net rezultatele la grile, notele? De asemeni, am cateva intrebari despre cum se corecteaza , daca stie cineva. Daca la o intrebare sunt 2 raspunsuri corecte si nimeresti doar unul se puncteaza ceva? Si daca la o intrebare este 1 raspuns corect pe care il bifez, dar mai bifez o varianta pentru ca asa cred eu, raspunsul se ia in considerare sau se anuleaza? Mersi anticipat :)
Listele alea sunt complete pentru Bucuresti? M-am uitat pe ele, si se pare ca nu apar acolo... Plus ca atunci cand am depus dosarul nu a fost nici o problema, si oricum mi-am lasat adresa de mail si nr de tel in caz ca era vreo problema... Are cineva vreo idee?
De asemenea, in afara de locatie stie cineva la ce ora se da examenul luni? Vad ca astia de la Bucuresti nu au afisat nimic in acest sens...
Va multumesc, informatia pe care mi-ati oferit-o este bine-venita, desi eram la curent cu aceasta. Mai cunoasteti si alte legi care contin dispozitii tranzitorii legate de detasare? Multumiri anticipate!
Stiu ce inseamna o detasare si ce presupune, nu asta am intrebat. Pe mine ma intereseaza legislatia, de ce legi este reglementata; in vederea unui studiu mai amplu, presupun ca nu este necesar sa intru in detalii.
Salut, am nevoie de legislatia privind detasarea in tari membre U.E. si state terte si invers, din tari membre U.E. sau state terte in Romania. Eu am gasit deja cate ceva, dar nu sunt sigur daca am "tot", ma gandesc ca poate am omis vreo lege ce contine dispozitii tranzitorii cu privire la detasare. Ar fi bine daca ati mentiona tot ce stiti despre subiect. Multumiri anticipate :)