avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate laur31

Activitate laur31

daca vroia sa o ajute intradevar trebuia sa o indemne sa anunte autoritatile sau sa o faca impreuna...faptul ca a primito in casa si chiar la lasat pe prietenul lui in casa cu ea si sa faca sex impreuna credca nu al ajuta tocmai mult ci din contra sar putea chiar acest fapt s-al incrimineze si mai mult ;) in fine...ar trebui sa consulte un avocat si sa faca impreuna o strategie de atac ;)
Ionela tata...nu mai fi asa sigura pe ceea ce zice prietenul tau...stii cum se zice fok fara fum nu iese...si daca el a ajutat-o intradevar pe acea fata cum se face ca totusi prietenul lui a intretinut relatii sexuale cu acea minora in casa lui...oare in asta a constat intradevar ajutorul dat?? :)
tomacosmindaniel a scris:

Am condus beat si nu am oprit la semnalul agentului de circulatie
Data publicarii: Vineri, 9 Noiembrie 2012, 18:37
Sa intamplat in urma cu apx 2 sapt conduceam de la punctu A spre puctu B . la semnalu agentului nu am oprit. pol sa luat dupa mn si dupa apx un km am oprit si am fugit. dupa circa 30 m distanta de la masina au ajuns si ei mau somat dupa care mam oprit. si au vrut sa ma testeze cu etilotestu. am refuzat sa suflu deoarece ma deplasam pe jos . mau lovit mi-au pus catuse si mau dus la sange. mi-sa recoltat o singura proba pe a doua am refuzato .dupa care mau dus la sectie unde am specificat verbal ca nu am condus eu. ei au scris ce au vrut eu nu am semnat nimic nici nu leam prezentat nici un act. acu recent am fost instintat ca mi-se suspenda permisul pe o periuada de 30 de zile pt nerespectarea semnalul agentului de circulatie. conform art.100 aliniatu 3 litera F. mentionez faptu ca am facut o contestatie la judecatorie. va rog dati-m un raspuns care ar fi consecintele si caile de sacpare . VA MULTUMESC ANTICIPAT


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/uti...
Follow us: Avocatnetro on Facebook


Asa Da!!!!!....fii tare si judecate cu ei...poate vine si juristul lor cu martori ceva si cu procese verbale pe care le-au intocmit ei atunci cum ca ai fugit si ca te-au somat, am impresia ca tu le-ai mai si zis vreo doua de dor si voie buna ca altfel nu cred ca ar fi fost daca ti-au pus si catuse, in istanta si in lok de 30 zile suspendare, a-ti vei lua tu din calitatea de parat in calitatea de inculpat vreo cativa ani de parnaie sau in cel mai bun caz vreo amenda babana si anularea permisului de conducere;):))
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
lucian huzum a scris:

Dupa ce vi se va comunica hotararea judecatoreasca ea trebuie sa devina definitiva si irevocabila prin nerecurare. Dupa aceea va trebui sa o legalizati, formulati cerere la organul fiscal pentru restituirea taxei anexand cererii sentinta si asteptati sa fiti programata pentru restituirea banilor. In mare aceasta este procedura normala.


si cam cat dureaza pina cand a-mi va veni acasa hotararea si cate zile trebuie sa treaca dupa venirea ei pina cand aceasta devine definitiva si irevocabila??...eu stiam ca dupa 10 zile dupa ce se da sentinta....sau ma insel si trebuie sa treaca 10 zile dupa ce vine hotararea acasa??...va multumesc!!!
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
am dat finantele in judecata pentru recuperarea taxei de poluare care a fost in valoare de 1070 Euro...sa judecat pe data de 31-10-2012 si judecatorul a dat urmatoare sentinta ”Solutie: Admite acţiunea . Obligă pârâta să restituie reclamantului taxa de poluare, cu dobânda fiscală .„...cam in ce consta urmatorii pasi in vederea recuperarii acestei sume si cam cat va dura fiindca nu am apucat sa mai vb cu avocata mea fiind plecata din localitate si ne avant posibilitatea de a o contacta...as vrea unele raspunsuri cat mai explicite si reale daca se poate...va multumesc anticipat!!!:)
daca mai recitesti odata cu atentie sporita ai sa observi ca spune...citez ?ai primit cu suspendare deja inseamna ca nu esti prim oara cand te prinde? asa dar si pentru ca sa exprimat asa nu este chiar o explicatie buna:))

oare tre sa dam si orasul din nou???...cei de vla politie din bacau mi-au zis ca doar sala;)
te-ai pronuntat in cazul meu cum ca mi-au dat cu suspendare fiindca m-ar fi prins a doua oara...fii atent te citez ?ai primit cu suspendare deja inseamna ca nu esti prim oara cand te prinde,de exemplu daca te mai prinde iara baut iti da 5 luni + 5 luni d la prima abatere iti da direct inchisoare cu executare 10 luni.?:hammer::spam:...deci ai indus in eroare eventualii utilizatori ai forumului care se pot confrunta cu aceeasi probleme ca si noi:))

nu stiu ce fel de specialist esti tu sa dai sfaturi daca nu stii ca o pedeapsa care nu se da cu executare este echivalent cu suspendare...nu este a doua oara cand ma prinde ci prima oara...de asta se da si cu suspendare...in fine nu mai indu oamenii in eroare daca nu stii exact ce si cum:))...bafta:ban:

chestia asta as vrea sa o stiu si eu....cineva care stie sigur...nici eu nu am avut dovada...si o pedeapsa de 7 luni cu suspendare...termen de incercare 2,7 ani