avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate CosminB3

Activitate CosminB3

Bună ziua. Recent am achiziționat o mașină de la Pitești de unde am și domiciliul cu gândul că o voi înmatricula in Oradea unde locuiesc însă am doar viza de flotant. Am aflat că acest lucru nu este posibil. Mașina încă nu am declarat-o la primărie. Întrebarea mea este se poate să fac contract de vânzare-cumparare cu soția pe mașină și dacă da, eu mai trebuie să scot certificat fiscal având în vedere că mașina nu o fost înregistrată la primărie. Sau cum mă sfătuiți să procedez pentru a putea înregistra mașina în Oradea să nu fiu nevoit să fac un drum la Pitești? Menționez că soția are domiciliul în Oradea. Mulțumesc.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Se pare ca intrebarea mea a starnit cateva controverse :). Deci in concluzie sa nu suparam pe nimeni mai ramane de invesigat. Acum as mai avea 2 intrebari.
1 ati auzit de vrun caz asemanator castigat in Pitesti
2. Cam care ar fi costurile unui astfel de proces? Ma refer la absolut tot, avocat, acte...
Multumesc.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Buna ziua,

As dori sa stiu si eu daca m-ai am vro sansa sa recuperez taxa de prima inmatriculare. A fost platita pe 28.07.2008 la centrul de Finante din Pitesti.Si daca da, se poate angaja un singur avocat sa reprezinte 2 cazuri deoarece in aceasi situatie se afla si fratele meu. Multumesc