avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmatriculare auto

Bună ziua. Recent am achiziționat o mașină de la Pitești de unde am și domiciliul cu gândul că o voi înmatricula in Oradea unde locuiesc însă am doar viza de flotant. Am aflat că acest lucru nu este posibil. Mașina încă nu am declarat-o la primărie. Întrebarea mea este se poate să fac contract de vânzare-cumparare cu soția pe mașină și dacă da, eu mai trebuie să scot certificat fiscal având în vedere că mașina nu o fost înregistrată la primărie. Sau cum mă sfătuiți să procedez pentru a putea înregistra mașina în Oradea să nu fiu nevoit să fac un drum la Pitești? Menționez că soția are domiciliul în Oradea. Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
CosminB3, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 14 Iunie 2018
Procedura legala de tranzactionare drept de proprietate asupra unui vehicul vanzatorul are obligatia sa prezinte si certificat fiscal
Degeaba incheiati contract de vanzare cumparare auto daca nu detineti certificat fiscal,sotia nu va putea finaliza procedura de inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Marian Sarivan Marian Sarivan Buna ziua , am si eu o problema nu am koufetragv (comtractul de vanzare cumparare nemtesc intre baiatul de la care am luat masina si am inteles ca o sa mi l ... (vezi toată discuția)
Imatriculare 2018 ulescu ulescu Buna ziua ,am si eu o intrebare .,am cumparat o masina de la o persoana care nu era trecuta in actele masini , cu care am facut CV in 3 exemplare pe care mi sa ... (vezi toată discuția)