avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmatriculare masina

Buna ziua , am si eu o problema nu am koufetragv (comtractul de vanzare cumparare nemtesc intre baiatul de la care am luat masina si am inteles ca o sa mi l ceara la primarie insa el a mai fost la sect 4 ca sa imi ia fiscal si etc si a zis ca imi face rost de un duplicat ...as putea inscrie masina cu duplicatul de la primarie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:39, 3 Iunie 2018
Este obligatoriu pentru inmatriculare sa detineti document achizitie vehicul si certificat fiscal
Daca vanzatorul va pune la dispozitie numai documentul strain inseamna ca nu a notat pe rolul sau fiscal vehiculul respectiv nu poate sa va prezinte certificat fiscal
Clarificati ce documente detine vanzatorul anterior perfectarii documentelor de achizitie auto,

ynocentta a scris:

Este obligatoriu pentru inmatriculare sa detineti document achizitie vehicul si certificat fiscal
Daca vanzatorul va pune la dispozitie numai documentul strain inseamna ca nu a notat pe rolul sau fiscal vehiculul respectiv nu poate sa va prezinte certificat fiscal
Clarificati ce documente detine vanzatorul anterior perfectarii documentelor de achizitie auto,

Am toate documentele inafara de contractul de vanzare cumparare intre el si neamt ...o sa am un duplicat scos de el de la primarie cu nr registrare si stampila primariei
Desfasuratu demersuri la vanzator sa incheiati document tranzactionare drept de proprietate
asupra vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzare auto Cristea Ioan Cristea Ioan Se poate revinde un autoturism, doar in baza contractului de vanzare cumparare initial? Doresc sa achizitionez pe numele meu, si la interval de cateva zile sa ... (vezi toată discuția)
Imatriculare 2018 ulescu ulescu Buna ziua ,am si eu o intrebare .,am cumparat o masina de la o persoana care nu era trecuta in actele masini , cu care am facut CV in 3 exemplare pe care mi sa ... (vezi toată discuția)