avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Revanzare auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Revanzare auto

Se poate revinde un autoturism, doar in baza contractului de vanzare cumparare initial? Doresc sa achizitionez pe numele meu, si la interval de cateva zile sa trec masina pe numele tatalui. Din motive obiective el nu poate semna contractul de v-c. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:12, 26 Iulie 2018
Nu se poate instraina un bun mobil in baza unui document de vanzare cumparare anterior
Procedura prevede obligtia ca vanzatorul la momentul perfectarii documentelor de tranzactionare drept de proprietate auto sa depuna certificat fiscal si fisa de radiere auto respectiv vehiculul sa fie notat pe rolul fiscal al vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie Alexandru Marian Alexandru Marian cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie ? precizez ca am cumparat o printr un contract de vanzare cumparare prin notar si mi au dat termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)