avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie

cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie ?
precizez ca am cumparat o printr un contract de vanzare cumparare prin notar si mi au dat termen de 30 de zile ca sa o inscriu la primarie si 90 de zile ca sa o inmatriculez, iar eu as vrea sa o trec pe numele mamei ptr ca am 24 de ani iar ptr mine rca e foarte mare.
daca fac un alt contract de vanzare cumparare intre vanzator si mama fara sa-l mai iau in calcul pe cel facut intre vanzator si mine este legal ? mentionez ca pe cartea tehnica este trecut instrainat catre numele meu,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:09, 6 Noiembrie 2018
Daca dv nu notati vehiculul pe rolul dv fiscal,nu veti putea prezenta certificat fiscal si fisa radiere auto-documente obligatorii pentru perfectarea documentelor de tranzactionare drept de proprietate asupra bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzare auto Cristea Ioan Cristea Ioan Se poate revinde un autoturism, doar in baza contractului de vanzare cumparare initial? Doresc sa achizitionez pe numele meu, si la interval de cateva zile sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)