avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters202720

Activitate ContSters202720

Bineinteles ca ai nevoie de acceptul tatalui,altfel risti sa nu te poti imbarca si mai pierzi si banii.Tu poti calatori linistita cu buletinul,sau daca si asta este expirat iti poti lua o legitimatie provizorie de calatorie de la ambasada.
Acest tip de comportament este o chestie mai mult decat obisnuita.De multe ori autoritatile trateaza aceste mame care-si mananca nervii pe la usile lor(vezi subsemnata) ca pe niste scorpii care strica linistea acestor ingerasi de ,,barbati''.Eu am avut in 9 ani trei procese,cu anchetele sociale de rigoare(profesionale nu gluma) care inca nu au descoperit faptul ca el mai are un copil de aproape aceeasi varsta cu fiica-mea.Acum astept ultima hotarare pronuntata in 21 februarie......dar inca nu a catadicsit dna judecator da o scrie ca doar e vorba de un biet barbat de 40 de ani care nu are nici un venit(declarat as adauga eu) .......Ma intreb, retoric evident ,daca toti ne-am comporta ca aceste nefericite personaje cum ar mai lua dna judecator ,sau dna procuror leafa ( de bugetar) Ghinionul dumnealor este ca mai dau si de cate o obraznica asa ca mine ,cu nervi tari si cu tupeu.L-as recomanda tuturor mamicilor:nu renuntati si mult curaj.